رئیس شورای عالی استان‌ها با تأکید بر اینکه منابع اعتباری برای مقابله با بحران و اجرای پروژه‌ها محدود است، گفت: این رقم باید تا ده برابر افزایش یابد.

باید بودجه مقابله با بحران ده برابر افزایش یابدمرتضی الویری رئیس شورای عالی استان‌ها در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به منابع تخصیص یافته به استان‌ها برای مقابله با بحران‌های طبیعی اظهار کرد: این منابع مناسب نیست و علت آن هم محدودیت منابع مالی است.

وی با تأکید بر اینکه بودجه کشور انقباضی است و به دلیل شرایط تحریم منابع درآمدی دچار مشکل شده است، افزود: در حال حاضر درآمد‌های دولت کاهش یافته است و باید با مدیریت بهتر بهره‌وری را افزایش و با همین منابع محدود بهترین کار را انجام دهیم.

رئیس شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه بسیاری از فعالیت‌های عمرانی ما به خاطر کمبود منابع معطل مانده است، گفت: اگر شرایط عادی باشد جهت اجرای پروژه‌ها و مقابله با بحران‌های احتمالی ۱۰ برابر عدد فعلی نیازمند تخصیص اعتبارات مالی هستیم.

الویری تصریح کرد: در حال حاضر مدیریت باید با منابع محدود کار‌ها را سامان دهد و به عبارت دیگر جایگاه برنامه‌ریزی ایجاب می‌کند با توجه به نیاز‌های نامحدودی که برای کشور وجود دارد آن‌ها را اولویت بندی کنیم.

وی با بیان اینکه زیاد کردن اولویت‌ها به این معنا است که هیچ چیز الویت ندارد، گفت: لذا حاکمیت باید مطالب مهم و اصلی را دسته‌بندی و سعی کند در موارد ضروری اعتبارات مناسبی بدهد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
-
عباس گودرزی
۰۹:۴۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
سلام اگر صد برابر هم شود با مدیران کاری از پیش نمی رود . چون منتظر می مانند تا بحران (سیل ، زلزله ، طوفان ، آتش سوزی و...) خسارت بزند ، جان مردم را بگیرد بعد بروند ارزیابی خسارت کنند . لذا اول باید مدیران پدافند غیر عامل از افراد با هوش ، دلسوز ، جهادی ، کاردان ، برنامه ریز ، انتخاب بعد پیشگیری را در اولویت قرار داده ، آسیب ها را بستگی به فراوانی در مناطق شناسایی ، اقدامات بیمه ای را بستگی به ارزش ساختمان و اموال مردم طراحی ، و کنترل و نظارت بر ساخت و ساز و تخریب موانع سیل و اماکن غیر مجاز را در دستور کار قرار داده و تجهیزات لازم را برای کاهش آسیب ها مهیا نمایند . و با مدیریت صحیح گروه های مردمی و دولتی یا بسیجی را با شرح وظایف خود بستگی به تخصص و توانمندی که دارند سازماندهی و هر سال یکبار مورد ارزیابی و چینش مجدد قرار دهند . آنوقت می بینی که با نصف همین اعتبارات هم می تواند خسارات را به حداقل ممکن رساند .
آخرین اخبار