گاهی طبیعت و عناصر وابسته به آن به عکاس کمک میکند تا زیباترین تصاویر را شکار و ثبت کند؛ اینجاست که پای شانس به میان میآید و البته گاهی هم سلامت جان به خطر میندازد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هنر عکاسی از آن دست فعایتهایی است که عکاس باید برای هرچه زیباتر نشان دادن سوژه دقت و تمرکز زیادی داشته باشد. باید بتواند صحنههایی را خلق و یا شکار کند. در خلق صحنه نیاز به جستجو و چیدن عوامل کنار هم دارد تا عکسی ماندگار بگیرد. اما گاهی طبیعت و عناصر وابسته به آن به عکاس کمک میکند تا زیباترین تصاویر را شکار و ثبت کند. اینجاست که پای شانس به میان میآید و البته گاهی هم سلامت جان به خطر میوفتد. در این گزارش تصاویر را میبینید که هنر طبیعت است و عکاس تنها در ثبت آن نقش داشته است:
تئودور روزولت سوار بر گوزن شمالی در رودخانهای سال ۱۹۰۸
مرغ دریایی که تلاش میکند هم نوع خود را از چنگال عقاب نجات دهد.
سرباز ارتش شوروی که به خرسهای قطبی غذا میدهد.
تراکم آب و حرارت و شوری آن، مانع از این میشود که این آبها در خلیج آلاسکا با هم مخلوط شوند.
کهکشان راه شیری بر فراز اهرام ثلاثه مصر در جیزه
غروب آفتاب آخر الزمانی در مسکو. کوهی پوشیده از ابرهای زیبا که اشعههای خورشید زیر آنها زیبایی عکس را دوچندان کرده است.
مرگ همزمان مار پیتون و کبری در یک درگیری. مار کبری بر اثر فشار میمیرد و پیتون از زهر کبری.
خرسی که دنبال دوچرخه سوار است. در آلاسکا بسیاری از توریستها در اثر حمله خرس و یا نیش مار جان خود را از دست میدهند.
نمایی نزدیک از صورت عنکبوت مادر که بچه هایش را در پشت خود حمل میکند.
تصویر فوق العاده زیبا از برخورد صاعقه با درخت که "درن پیرسون" آن را با دوربین خود شکار کرده است.
منبع:فرادید
انتهای پیام/
مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یَلْتَقِیانِ(۱۹) بَیْنَهُما بَرْزَخٌ لا یَبْغِیانِ(۲۰) فَبِأَیِّ آلاءِ رَبِّکُما تُکَذِّبانِ(۲۱) یَخْرُجُ مِنْهُمَا اللُّؤْلُؤُ وَ الْمَرْجانُ(۲۲)
۱۹. دو دریا را به گونه ای روان کرد که با هم برخورد کنند. ۲۰. اما میان آن دو حد فاصلی است که به هم تجاوز نمی کنند. ۲۱. پس کدامین نعمتهاى پروردگارتان را انکار مىکنید؟
۲۲. از آن دو، مروارید و مرجان خارج مىشود.
سوره مبارکه فرقان آیه ۵۳:
«و هو الذی مَرَجَ البحرینِ هذا عَذبٌ فُراتٌ و هذا مِلحً اُجاجً وَ جَعَلَ بَینَهما بَرزَخا و حِجراً مَهجوراً»
و اوست کسی که دو دریا را موج زنان به سوی هم روان کرد این یکی شیرین و آن یکی شور و تلخ است ومیان آندو حریمی استوار قرار داد.
سوره مبارکه فاطر آیه ۱۲:
وَمَا یَسْتَوِی الْبَحْرَانِ هَذَا عَذْبٌ فُرَاتٌ سَائِغٌ شَرَابُهُ وَهَذَا مِلْحٌ أُجَاجٌ وَمِن کُلٍّ تَأْکُلُونَ لَحْمًا طَرِیًّا وَتَسْتَخْرِجُونَ حِلْیَةً تَلْبَسُونَهَا وَتَرَى الْفُلْکَ فِیهِ مَوَاخِرَ لِتَبْتَغُوا مِن فَضْلِهِ وَلَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ
این دو دریا یکسان نیستند: یکی آبش شیرین و گواراست و یکی شور و تلخ، از هر دو گوشت تازه می خورید، و از آنها چیزهایی برای آرایش تن خویش بیرون می کشید و می بینی که کشتی ها برای یافتن روزی و غنیمت، آب را می شکافند و پیش می روند، باشد که سپاسگزار باشید.