مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت: با آغاز هفته جوان شاهد موج دوم کمک‌های سازمان‌های مردم نهاد به مناطق سیل زده هستیم.

موج دوم کمک‌رسانی سمن‌ها به مناطق سیل زده با آغاز هفته جوانسجاد سالک مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی و داوطلبانه جوانان وزارت ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در جریان سیل اخیر، سمن‌های زیادی در مناطق حضور داشتند، اما آمار دقیق تعداد سمن‌های فعال در مناطق سیل زده پس از پایان عملیات امدادرسانی استخراج می‌شود.

وی با بیان اینکه اساسا فعالیت امدادی در حیطه وظایف وزارت ورزش و جوانان قرار ندارد و در نتیجه بودجه مشخصی برای این منظور در نظر گرفته نشده است، افزود: عمق بحران اخیر به قدری زیاد بود که فارغ از شرح وظایف معمول اداری، هیات‌های ورزشی و سازمان‌های مردم نهاد به یاری سیل زدگان شتافته و مسئولان وزارت ورزش و جوانان هم هماهنگ سازی پشتیبانی را عهده دار شدند و با حضور میدانی در مناطق سیل زده، به نیازسنجی دقیق از نیاز‌های مردم پرداختند.

سالک افزود: در سه هفته اخیر شاهد بودیم که سمن‌های مختلف به صورت داوطلبانه و با همه توان به یاری سیل زدگان شتافتند و در این راه از همه توان خود استفاده کردند که این روحیه ایثار و همدلی جای خوشحالی دارد.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه امدادرسانی همچنان ادامه دارد، تصریح کرد: باتوجه به دستور وزیر ورزش و جوانان مقرر شده مجموعه فعالیت‌ها و برنامه‌های هفته جوان با محوریت کمک رسانی به مناطق سیل زده برگزار شود.


بیشتر بخوانید:رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی اولویت وزارت ورزش و جوانان در سال ۹۸ 


وی با بیان اینکه برخی از سمن‌ها در استان‌های مختلف اعلام کردند بودجه اجرای طرح‌ها و کارگاه‌های توانمندسازی را در اختیار مردم سیل زده قرار داده و با هزینه شخصی برنامه‌های مصوب را اجرا خواهند کرد، گفت: انتظار داریم این هفته با توجه به برگزاری پر شور برنامه‌های هفته جوان، شاهد موج گسترده‌تر حمایت جوانان و سازمان‌های مردم نهاد از مردم مناطق سیل زده باشیم.

سالک با اشاره به برخی فعالیت‌های صورت گرفته در روز‌های گذشته ادامه داد: طی مدت اخیر سمن‌ها در زمینه‌ تأمین نیاز‌های اولیه، جمع آوری، تهیه، انتقال و توزیع اقلام در مناطق سیل زده فعالیت داشتند.

وی با بیان اینکه سمن‌ها با مشارکت در برنامه‌های فراخوان کمک رسانی و گلریزان، خانه‌های جوان را به محلی برای دریافت کمک‌های مردمی تبدیل کردند، ادامه داد: افراد با توجه به تخصص‌های مختلف با حضور در مناطق سیل زده خدماتی مانند مشاوره و روان شناسی را به مردم ارائه می‌دهند.

سالک افزود: سمن‌ها با برگزاری کارگاه‌های فرهنگی و اجتماعی برای کودکان و نوجوانان سعی دارند فضای زیست مناسب تری را برای آن‌ها ایجاد کنند.

مدیرکل مشارکت‌های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه تهیه غذا یکی از اقدامات مهم سازمان‌های مردم نهاد در وضعیتی بود که سیل زدگان خانه خود را از دست داده بودند، ادامه داد: هم اکنون در پلدختر آشپزخانه‌ای راه‌اندازی شده است که در هر وعده غذایی ۳ هزار غذای گرم توزیع می‌کند و همچنین در شیراز هم همزمان با وقوع سیل همین اتفاق رخ داد.

وی با بیان اینکه همه برنامه‌های هفته جوان با هدف کمک به مناطق سیل زده برگزار می‌شود، گفت: جُنگ‌ها و برنامه‌های فرهنگی و هنری در هفته جوان باید با محوریت گلریزان و جذب کمک‌های مردمی و جلب کمک‌های نقدی و غیر نقدی برگزار شود.

سالک با بیان اینکه با آغاز هفته جوان شاهد موج دوم کمک‌های سازمان‌های مردم نهاد به مناطق سیل زده خواهیم بود، تصریح کرد: در دو سه هفته اول به دلیل ملتهب شدن فضا شور و شوق گسترده‌ای برای کمک به مناطق سیل زده وجود داشت، اما این نگرانی وجود دارد که اکنون با گذشت ۳ هفته شاید کمی از توجه افکار عمومی کاسته شده باشد. در چنین فضایی برنامه‌های هفته جوان به برجسته سازی نیاز‌های مردم سیل زده کمک خواهد کرد.

وی افزود: استمرار کمک‌های مردمی در ادامه مسیر بیشتر جلوه می‌کند و موج دوم کمک‌های مردمی اجازه نخواهد داد سیر کمک رسانی افت کند.

انتهای پیام/

تداوم ارسال کمک‌های نهادهای مردمی به مناطق سیل زده

برچسب ها: ازدواج ، جوانان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار