به گزارشگروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سید منصور میرمرادی معاون توسعه مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران و رییس ستاد مدیریت بحران بنیاد در جلسه ستاد مدیریت بحران بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به بهبود نسبی شرایط اولیه سیلزدگان در چند استان از جمله گلستان و مازندران، گفت: وضعیت در سایر استانها همچنان نیاز به رسیدگی ویژه دارد تا مشکلات هرچه سریعتر حل شوند.
معاون توسعه مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در حال حاضر مذاکراتی با وزارت جهاد و کشاورزی برای جبران خسارت ایثارگران آسیبدیده در بخش کشاورزی انجام شده است. خوشبختانه در استان مازندران مبالغی که توسط بنیاد مسکن درنظر گرفته شده در آستانه پرداخت قرار دارد و البته در حوزه وزارت مسکن و شهرسازی باید از تمام ظرفیتهای موجود استفاده شود.
وی درباره تخصیص وام اشتغال به ایثارگران خسارتدیده گفت: ایثارگرانی که قبلاً از صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران وام دریافت کردهاند و در سیل اخیر دچار خسارت شدهاند برای راهاندازی مجدد کسبوکار خود میتوانند درخواست وام مجدد ارائه کنند و صندوق اشتغال و کارآفرینی ایثارگران برای این منظور مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان را برای استانهای سیلزده پیشبینی کرده است. همچنین ایثارگرانی که در سیل آسیب دیدهاند و قبلاً وام اشتغال از صندوق اشتغال و کار آفرینی ایثارگران دریافت نکردهاند نیز میتوانند طرحهای اشتغالی خود را ارائه و از وام صندوق مذکور استفاده کنند.
معاون توسعه مدیریت بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تخلیه ساختمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در شهرهای پلدختر و چگنی گفت: اسناد ایثارگران در این ساختمانها نیز منتقل شده است و با بهکارگیری ساختمان استیجاری خدماترسانی به ایثارگران از سر گرفته میشود.
میرمرادی با اشاره به وجود روحیه بالای ایثار بین مردم و به خصوص ایثارگران گفت: خوشبختانه مانند همیشه مردم با همدلی در حال کمک به یکدیگر هستند و حتی در موردی مشاهده کردیم که جانباز ۵۰ درصد منزل خود را در اختیار نیروهای امدادی گذاشته بود.
محمود پاکدل معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز با ارائه گزارشی از سفر خود در استان ایلام گفت: تاکنون حدود ۲۵۰ خانواده ایثارگر در این استان دچار آسیب شدهاند و سطح تخریب منازل مسکونی در استان ایلام زیاد نیست و با توجه به اینکه منازل ایثارگران تحت پوشش بیمه حوادث قرار دارد و پس از ارزیابی میزان خسارت وارد توسط شرکت بیمه کوثر تا سقف ۳۵ میلیون تومان خسارت پرداخت میشود. بخشی از این خسارتها به دلیل بالا آمدن آب سد سیمره به وجود آمده که جبران خسارت آن از طریق وزارت نیرو پیگیری میشود.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز ضمن ارائه گزارشی از سفر خود به استان کرمانشاه گفت: افزایش سقف جبران خسارت در بیمه ایثارگران اقدامی است که میتواند در آینده با جلب مشارکت ایثارگران انجام شود تا در اتفاقات بعدی امکان بهتری برای پوشش خسارت وجود داشته باشد.
عبدالرضا عباسپور افزود: در کل استان کرمانشاه تاکنون ۹۸ منزل مسکونی خسارتدیده شناساییشده و با توجه به شرایط موجود احتمالاً تا ۲۰۰ منزل قابل افزایش است و خوشبختانه در اکثر مناطق آسیب و خسارت کلی بروز نکرده است. بخشی از گلزارهای این منطقه نیز دچار آسیب شدهاند که بازسازی آنها از طریق کارگروه گلزار شهدای استان و ستاد مرکزی بنیاد پیگیری میشود.
گفتنی است؛ در این جلسه اعضای ستاد مدیریت بحران بنیاد شهید و امور ایثارگران ۳ روز از حقوق خود را برای کمک به سیلزدگان اختصاص دادند.
انتهای پیام/