به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی گردویی از نمونه شیرینیهایی است که میتوان گفت در کل ایران طرفداران خاص خود را دارد. شیرینی گردویی از جمله شیرینیهای خوشمزهای است که بیشتر مردم از آن به عنوان یک عصرانه همراه چایی در کنار خانواده و دوستان خود مصرف میکنند.
در این مقاله قصد داریم تا طرز پخت شیرینی گردویی زعفرانی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
کره ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
زعفران دمکرده یک قاشق چایخوری
آرد ۲۷۵ گرم
گردوی دو نیم شده به میزان لازم
روش تهیه:
کره، پودر شکر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
آن گاه تخم مرغ و زعفران را بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا آرد را درون این مایه بریزید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.
سپس روی خمیر را با سلفون بپوشانید و ۳۰ دقیقه در یخچال نگه دارید.
اکنون هربار به اندازۀ یک قاشق چایخوری از خمیر فراهم کرده بردارید و به شکل توپ درآورید و در سینی شیرینی پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.
اکنون روی هر یک، گردو بگذارید و شیرینی را به مدت تقریبی ۱۰-۱۲ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۷۰ درجۀ سانتیگراد بپزید.
همینکه شیرینی خنک شد، آن را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/