به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، عبدالطیف شیخ زاده اظهار داشت: علاوه بر قطعی برق در این ۲ روستا بخشی از نقاط حاشیه شهر نیز با قطعی برق مواجه هستند و بیشتر روستاها نیز ارتباط تلفنی ندارند.
وی افزود: هیچ اطلاعی از وضعیت خسارت ها، سیل و بارندگی در روستاهای بخش مرکزی به دلیل قطعی تلفنها نیست و نیاز است مسئولان استانی و کشوری برای خرید باتری دکلهای تلفن همراه و روستایی چاره اندیشی کنند.
با توجه به اینکه اکلهای تلفن همراه فاقد باطری هستند با قطع برق تلفنهای همراه نیز قطع میشود.
وی گفت: از روز پنجشنبه گذشته جلسات منظم ستاد مدیریت بحران در بخش مرکزی چابهار تشکیل شده و تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارتهای سیل و بارندگی اندیشیده شده است.
وی تصریح کرد: یک دستگاه بولدزر، پنج دستگاه لودر و یک دستگاه بیل مکانیکی در نقاط حاشیه شهر و روستاهای همجوار مستقر و اقدام به بازگشایی مسیل ها، آبراهها و رودخانهها کرده اند.
وی ادامه داد: از جمعیت هلال احمر و سایر اعضای ستاد مدیریت بحران درخواست میشود به کمک مردم حاشیه شهر بشتابند و آنان را از آبگرفتگی خانهها نجات دهند.
بخشدار مرکزی چابهار گفت: بسیاری از ساکنان روستاهای طیس کوپان ها، وشنام ها، کمب، عثمان آباد و تیس در مسیر سیلاب قرار دارند و احتمال خسارت وجود دارد.
وی گفت: برای اتصال برق ۲ روستا و پیگیری برقراری ارتباط تلفنی نقاط روستاها با مسئولان هماهنگی لازم صورت گرفته است.
رئیس اداره هواشناسی چابهار نیز اظهار داشت: بارندگی شب گذشته تاکنون در نقاط مختلف شهرستانهای ساحلی چابهار و کنارک رخ داده است.
محمدرضا سالاری فنودی افزود: شهر چابهار ۲۸ میلیمتر، شهر کنارک ۲۱، فرودگاه کنارک ۱۷، باهوکلات ۱۳، تیس ۱۵، نگور ۹، پل ریمدان ۱۸، کمبل سلیمان ۲۲، پسابندر ۱۳، زرآباد ۷، کهیر ۱۱، مومان ۲۲ و سورکمب ۲۴ میلیمتر ثبت شده است.
انتهای پیام/گ