به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم روش پخت یک نان خوشمزه را به شما آموزش دهیم. این نان، برای وعدههای صبحانه و عصرانه مناسب است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
آرد: ۴ پیمانه
روغن: یک پیمانه
کره روغن جامد: نصف پیمانه
پودر قند: دو پیمانه
شیر: دو پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: سه قاشق چایخوری
مایه خمیر: سه قاشق چایخوری
کنجد: دو قاشق غذاخوری
سیاه دانه: نصف قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و الک میکنیم.
در ظرفی جداگانه، مایه خمیر، شیر و پودر قند را ریخته و پس از مخلوط کردن، ده دقیقه آن را در کناری قرار میدهیم.
تخم مرغ، کره و روغن را به مخلوط مایه خمیر اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
آرد را کم کم به مواد قبلی اضافه میکنیم تا خمیری یکدست، به وجود آید.
روی خمیر را پوشانده و به مدت دوازده ساعت آن را در کناری قرار میدهیم.
پس از گذشت این زمان، از خمیر توپکهای کوچکی جدا کرده و به شکل زیر داخل سینی از قبل چرب شدهی فر به فاصلهی دو سانتیمتر از هم، قرار میدهیم.
روی هر کدام از نانها مخلوطی از سیاه دانه و کنجد میپاشیم.
سینی را داخل فری که از قبل با درجه حرارت متوسط روشن کردهایم، به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم.
منبع: تابناک باتو
انتهای پیام/