دبیر ستاد توسعه فناوری‌های انرژی معاونت علمی گفت: هفت ماه است که داماد رئیس جمهور شده ‌ام اما سابقه علمی‌ چندین ساله دارم،  اگر سابقه علمی مرا بخوانید متوجه می‌شوید که  تجربه کار  آکادمیک و اختراع داشته‌ام.

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از حوزه‌های مهم علم و فناوری بحث انرژی‌های تجدید پذیر و چگونگی استفاده از این علم در کشور است؛ معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به طور خاص ستاد توسعه فناوری‌های انرژی آن به بحث توربین‌های بادی، صفحات خورشیدی و انرژی‌های تجدید پذیر توجه بسیار زیادی دارد و تاکنون برنامه‌های خوبی را پیش برده است، برای آگاهی از برنامه‌های ستاد انرژی با کامبیز مهدی زاده دبیر این ستاد به گفت‌وگو تفصیلی پرداختیم؛ متن گفتگو را در ادامه می‌خوانید.

همچنین عضویت در ستاد سیاست گذاری و مشاور شورای مرکزی دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشور‌های جهان اسلام، مشاور فرماندار کرج، مشاور دکتر قمی عضو مجلس خبرگان رهبری و معاون ارتباطات بین الملل دفتر رهبری، مشاور دکتر قمی در دانشگاه آزاد اسلامی، قائم مقام معاون برنامه ریزی پژوهشگاه صنعت نفت سال ۱۳۹۵، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برنامه ریز مالی پژوهشگاه صنعت نفت، مشاور مدیرعامل شرکت توسعه نفت، مشاور فدراسیون کاراته به مدت ۲ سال، عضو هیات رییسه ورزش‌های رزمی IMARO ایران و مشاور رییس سازمان ملی جوانان از جمله سمت های مهدی زاده بوده و است.

باشگاه خبرنگاران جوان: از مرداد ماه امسال که سکانداری ستاد انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بر عهده گرفته اید برنامه‌های متعددی را در این حوزه به اتمام رساندید، درباره ساخت توربین‌های بادی و همچنین برنامه‌هایی که پیش برده‌اید توضیح دهید؟

مهدی‌زاده: رویکرد معاونت علمی و فناوری توجه ویژه به فناوری‌های نو بوده و از همین رو در ستاد‌های گوناگون  برنامه‌های متعددی تشکیل شده است و بحث های گسترش و تبیین استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر مورد توجه قرار گرفته‌اند،  موضوعاتی که همه آن‌ها  به نفع اقتصاد کشور و سازگار با موضوع محیط زیست هستند.

هفت ماه است داماد رئیس جمهور شده‌ام، اما سابقه علمی چندین ساله دارم/ نه پدرم ژن خوب بوده نه خودم/ فارغ از شوآف کار‌های زیادی انجام داده‌ام

با زحمت و تلاش خود موفقیت‌هایم را به دست آورده‌ام

باشگاه خبرنگاران جوان: هنگامی که سکانداری ستاد انرژی معاونت معاونت علمی را برعهده گرفتید  صحبت‌های بسیاری راجع به این انتصاب مطرح شد و حواشی بسیاری به وجود آمد درباره  انتصاب خود توضیح دهید.

مهدی زاده: من نه پدرم ژن خوب بوده است و نه خودم ژن خوب هستم  و ادعایی هم مبنی بر نخبه بودن ندارم؛ نخبه  پروفسور حسابی و مرحوم میرزاخانی هستند؛ من با زحمت و تلاش خود موفقیت‌هایی را به دست آورده ام و راه علمی خود را ادامه می‌دهم ؛ هفت ماه است که داماد رئیس جمهور شده ‌ام اما سابقه علمی‌ چندین ساله دارم،  اگر سابقه علمی مرا بخوانید متوجه می‌شوید که  تجربه کار  آکادمیک و اختراع داشته‌ام و مدال‌های  بین المللی بسیاری را در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری به دست آورده ام و به این اعتماد دارم که آینده از آن جوانان است و آن‌ها می‌توانند سکاندار مسئولیت‌های کشور شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان: چند ماه پس از انتصاب در معاونت به عنوان مشاور وزیر صمت هم انتخاب شدید که از آن سمت هم استعفا دادید و در معاونت ماندید، دلیل ماندن در معاونت علمی چه بود؟

مهدی زاده: زمانی که آقای ستاری رئیس پژوهشگاه نفت بود من آنجا کار می‌کردم و با ایشان آشنا و دوست بودم و بر مبنای همین آشنایی و دوستی ستاری مرا به کار در معاونت علمی دعوت کرد و اکنون افتخار می‌کنم که در کنار او کار می‌کنم؛ باید به این موضوع توجه داشته باشیم که میز‌ها گذرا هستند؛ شخص باید به خود متکی باشد.

علم؛ اصولگرا، اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا نمی‌شناسد

امروز دولتی سر کار است و فردا این دولت از روی کار برداشته می‌شود و اگر فرد آکادمیک باشد می‌تواند موفق شود لذا نباید علم را به سیاست گره زد و آن را وارد بازی سیاسی کنیم علم؛ اصولگرا، اصلاح‌طلب و اعتدال‌گرا نمی‌شناسد بلکه راه مستقیم خود را طی می‌کند؛ ما جوانان باید از این مسائل دوری کنیم و بر مبنای وجدان خود کار کنیم و سعی کنیم افراد را بر حسب توانمندی‌های آنان بشناسیم؛ مقام معظم رهبری هم فرمودند من ژن خوب را قبول ندارم ممکن است یک صفت در پدری باشد، اما این صفت به پسر نرسیده باشد مراقب باشیم تا بر مبنای تصورات سیاسی و برنامه‌های سیاسی اشخاص را خراب نکنیم.

هفت ماه است داماد رئیس جمهور شده‌ام، اما سابقه علمی چندین ساله دارم/ نه پدرم ژن خوب بوده نه خودم/ فارغ از شوآف کار‌های زیادی انجام داده‌ام


باشگاه خبرنگاران جوان: با وجود آنکه می‌گویید  موضوع انرژی‌های نو به نفع اقتصاد کشور است چرا تا به امروز به آن توجه نشده است؟

مهدی‌زاده:  قبل از آنکه وارد مسائل  انرژی‌های تجدید پذیر شویم، باید فرهنگ متناسب با این موضوع را جای بیاندازیم و البته باید توجه داشته باشیم که فرهنگ این موضوع  از بطن دولت شکل می‌گیرد، بخشنامه‌ای از سوی دولت به تصویب رسید که  برمبنای آن  سازمان‌های دولتی و وزارتخانه‌ها باید از پنل‌های خورشیدی استفاده کنند و دولت به عنوان حاکمیت باید چگونگی عملکرد وزارتخانه‌ها را مورد بررسی و پیگیری قرار دهد؛  البته متأسفانه این موضوع هنوز به طور کامل انجام نگرفته است؛ ما تا از خودمان شروع نکنیم و هدف را به سرانجام نرسانیم نمی‌توانیم به مردم بگوییم که به سمت انرژی‌های تجدید پذیر حرکت کنید.

باشگاه خبرنگاران جوان: از زمانی که مسئولیت ستاد انرژی را بر عهده گرفتید، برای پیشبرد اهداف مورد نظر و همچنین کمک به توسعه فرهنگ مناسب استفاده از انرژی های تجدیدپذیر چه کار‌هایی را انجام داده‌اید؟

مهدی‌زاده: از هنگامی که مسئولیت ستاد را  بر عهده گرفتم، به عنوان اولین کار ساماندهی مسئولین ستاد را در دستور کار خود قرار دادم، در گذشته معاونین به صورت تمام وقت در ستاد حضور نداشتند که اکنون  آن‌ها به صورت تمام وقت در حال خدمت رسانی هستند.

با قاطعیت می‌گویم که هیچ پروژه ناتمامی وجود ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان: ستاد انرژی چند معاونت دارد؟

مهدی‌زاده: ستاد انرژی از چهار معاونت نفت و گاز، محیط زیست، بهره‌بری انرژی و زیست محیطی و معاونت برق و نیرو تشکیل شده است؛ هر کدام از این افراد با توجه به تخصصی که دارند روی حوزه مخصوص به خود فعالیت می‌کنند؛ پس از بررسی‌ها متوجه شدیم که برخی از پروژه‌ها متأسفانه از سال ۸۰ تا کنون اجرا نشده‌اند، مهم‌ترین کاری که ما انجام داده‌ایم ساماندهی پروژه‌ها بود و تمام آن‌ها یا تعیین و تکلیف شدند یا حکم اتمام پروژه برای آن‌ها صادر شد یا وضعیت آن‌ها را به سرانجام رساندیم و خوشبختانه حدود سه ماه پیش توانستیم تمام پروژه‌های موجود را به پایان برسانیم و امروز با قاطعیت می‌گویم که هیچ پروژه‌ای وجود ندارد که وضعیت آن هنوز مشخص نشده باشد و واحد کنترل پروژه در ستاد تشکیل شد.

این واحد وظیفه دارد از صفر تا صد پروژه را مورد بررسی قرار دهد و زمان مناسب برای اتمام آن را اعلام کند، از نظر من مهم ترین کاری که می‌توانستیم انجام دهیم، برنامه‌ریزی مدون بود و امروز در نقطه‌ای قرار گرفته‌ایم که اگر طرح و پروژه‌ای به ما ارائه شود  حداکثر در ده روز کاری به آن پاسخ می‌دهیم و این موضوع به صرفه‌جویی در وقت محقق کمک بسیاری می‌کند.

هفت ماه است داماد رئیس جمهور شده‌ام، اما سابقه علمی چندین ساله دارم/ نه پدرم ژن خوب بوده نه خودم/ فارغ از شوآف کار‌های زیادی انجام داده‌ام

باشگاه خبرنگاران جوان: یکی دیگر از مواردی که ستاد دنبال می‌کند، گسترش مراکز فناوری‌های انرژی است،  اکنون توسعه این کار به چه صورتی  است؟

مهدی‌زاده: طی تفاهم‌نامه‌ای که با منطقه آزاد انزلی به امضا رساندیم کلنگ ساخت مرکز فناوری انرژی در انزلی زده شد و این مرکز درحال ساخته شدن است، همچنین تفاهم‌نامه‌ای را با انجمن انرژی‌های تجدید پذیر به امضا  رساندیم تا در راستای آن بتوانیم مرکز انرژی را در تهران افتتاح کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: در چند سفر  استانی و بازدید معاون علمی را همراهی کردید این بازدید‌ها در چه راستا و برای چه پروژه‌هایی بوده‌اند؟

مهدی‌زاده: در سفر آخری که به آذربایجان شرقی داشتیم و طی صحبت‌هایی که با استاندار این شهر داشتیم مقرر شد با حمایت معاونت علمی کارخانه نوآوری  در تبریز افتتاح شود و بحث انرژی  در آنجا پیش برود، همچنین سفری را به شهر انزلی داشتیم و به واسطه پتانسیل خوبی که در استان گیلان وجود دارد قرار شد  بحث سلار یا همان صفحات خورشیدی فعال شوند.

به امضا رساندن کاغذ ابر و باد تفاهم نامه، خروجی علمی ندارد

باشگاه خبرنگاران جوان: در گذشته سمینار‌های متعددی در ستاد انرژی برگزار می‌شد که اکثراً خروجی متناسبی نداشتند برای سر و سامان دادن به این سمینار‌ها چه اقداماتی انجام داده‌اید؟

مهدی‌زاده: از نظر من سمینار نباید برگزار شود و من  مخالف این موضوع هستم که عده‌ای دور یکدیگر  جمع شوند، دست بزنند و کاغذ ابر و بادی را به امضاء برسانند و پس از آن موضوعات فراموش شود؛  سمینار باید خروجی داشته باشد و منجر به کار علمی شود، از هنگامی که مسئولیت ستاد را بر عهده گرفتم تمام پروژه‌هایی که خروجی محور نبودند را متوقف کردم امروز  هیچ پروژه‌ای نداریم که خروجی نداشته باشد البته  به مطالعات هم توجه می‌کنیم، اما اینکه صرفاً یک مطالعه انجام دهیم و مبلغی را دریافت کنیم و سپس پی کار خودمان برویم، تا هنگامی که من هستم اجازه چنین کاری را نمی‌دهم وقتی می‌خواهیم پروژه‌ای را به سرانجام برسانیم ابتدا باید کنترل پروژه روی آن انجام شود سپس خروجی طرح مشخص شود  اکنون ۱۰ پروژه زمین گرمایی وجود دارند و تمام آن‌ها در مرحله مطالعه هستند که کافی نیست.

گرم‌ترین نقطه زمین در ایران وجود دارد و درجه دمای آن به ۷۱ درجه سانتی‌گراد می‌رسد ما می‌توانیم از این پتانسیل استفاده بسیاری کنیم، اما متأسفانه نگاه خاصی درباره این موضوع وجود ندارد امروز دنیا به سمت شهر انرژی رفته است و خودرو‌های هایبریدی ساخته می‌شوند؛ اکنون وسایلی که برای ساخت خانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، همگی سازگار با محیط زیست هستند یعنی ساختمان خود را به حرکت در می‌آورد و در بهترین موقعیت در برابر آب و تابش نور خورشید قرار می‌گیرد؛ یک، سوم از خاک ایران  پوشیده از کویر است و با نصب پنل‌های خورشیدی می‌توان از آن بهره بسیاری برد.

برای موفقیت، فرهنگ‌سازی باید از دل دولت ایجاد شود  

باشگاه خبرنگاران جوان: پنل‌های خورشیدی چه میزان برای کشور مؤثر هستند؟

مهدی‌زاده: بر اساس  گزارش بین‌المللی در کشور ما منطقه‌ای به نام «گندم بریان» وجود دارد که می‌توانیم به کمک آن انرژی مورد نیاز کشور خود را تأمین کنیم و به سایر کشور‌ها هم انرژی خورشیدی صادر کنیم البته طی این سال‌ها کار‌های خوبی  انجام شده است، در گذشته راندمان پنل‌های خورشیدی ما ۱۵ درصد بود، اما اکنون به ۴۰ درصد رسیده و این نشان دهنده گام مثبتی است، در نهایت اعتقاد دارم تا بحث فرهنگ‌سازی از دانشگاه، مدارس و منازل شروع نشود موضوع انرژی‌های تجدیدپذیر جای نخواهد افتاد و ما همچنان دید اقتصاد نفتی خواهیم داشت؛ برای موفقیت، فرهنگ‌سازی باید از دل دولت ایجاد شود و تمام ارگان‌های دولتی بیایند و از پنل‌های خورشیدی استفاده کنند؛ کشور‌هایی که اکنون پیشرو در انرژی خورشیدی هستند خودشان کار را شروع کردند ما باید برنامه آموزشی و فرهنگی را در شبکه‌های اجتماعی و رسانه ملی گسترش و مردم را با این موضوع آشنا کنیم.

هفت ماه است داماد رئیس جمهور شده‌ام، اما سابقه علمی چندین ساله دارم/ نه پدرم ژن خوب بوده نه خودم/ فارغ از شوآف کار‌های زیادی انجام داده‌ام

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا تاکنون در زمینه انرژی‌های خورشیدی و صفحات انرژی برنامه‌هایی انجام شده است؟

مهدی‌زاده: در برخی از روستا‌های دور افتاده می‌بینیم که حتی میوه فروشی‌ها هم از صفحات سولار استفاده می‌کنند، اما در کلانشهری چون تهران این موضوع هنوز جای نیفتاده است.

مادامی که اقتصاد ما مبتنی بر نفت باشد مشکلات اقتصادی پابرجا خواهند ماند

باشگاه خبرنگاران جوان: در ستاد حوزه‌ای تحت عنوان نفت و گاز وجود دارد و معاونت علمی و فناوری به این موضوع که باید از اقتصاد نفتی فاصله گرفت، تأکید بسیاری دارد چرا چنین ستادی در معاونت شکل گرفته است؟

مهدی‌زاده: البته این حوزه نفت با آن نفتی که در وزارتخانه وجود دارد تفاوت بسیاری دارد؛ ستاد انرژی در حوزه زیست محیطی، کاهش آلاینده‌ها، استفاده از تکنولوژی‌های بهتر و  راه‌های آسان‌تر برای اکتشاف نفت است؛ ما در رسالت وزارت نفت که استخراج و اکتشاف است دخالت نمی‌کنیم وظیفه ستاد انرژی توسعه فناوری‌ و گسترش آن است و در این حوزه فعالیت‌های اکتشافی بسیاری داشته‌ایم، مجموعه معاونت علمی مخالف اقتصاد نفتی است و مادامی که اقتصاد ما مبتنی بر نفت باشد مشکلات اقتصادی پابرجا خواهند ماند.

بزرگ‌ترین مشکل جوانان و شرکت‌های استارت آپی نبود اعتماد است 

باشگاه خبرنگاران جوان: وضعیت استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان حوزه انرژی به چه صورتی است؟

مهدی‌زاده: در بحث کاتالیست‌ها پیشرفت‌های بسیار خوبی داشتیم اما باید متوجه شویم که چه زمانی می‌خواهیم باور کنیم که محصول ایرانی با کیفیت است، همین محصول ایرانی برند کشور‌های دیگر را می‌خورد و در ایران به نام خارجی به فروش می‌رسد اگر  کیفیت خوب محصول ایرانی در مقایسه با نمونه خارجی را برای مردم بازگو کنیم آن زمان است که مردم وارد عمل می‌شوند و کالای ایرانی را خریداری می‌کنند و این فرهنگ سازی بر عهده رسانه، دانشگاه‌ها و مدارس است؛ باید برنامه‌های جدی بگذاریم و افتخار کنیم که ایران توانسته کالایی را تولید کند که می‌تواند با کشور‌های دیگر رقابت کند؛ متأسفانه مردم کشور ما فقط محصولات خارجی را خریداری می‌کنند و این نشان از نگاه اشتباه  ما دارد؛  بزرگ‌ترین مشکل جوانان و شرکت‌های استارت آپی نبود اعتماد مناسب میان مردم است.

بسیاری از مسئولان کشور هنوز نگاه سنتی دارند

البته مقایسه وضعیت کنونی در مقایسه با گذشته هم نشان از بهبود اوضاع فرهنگی کشور دارد؛  استارت آپ‌های بسیاری توسط جوانان بازگشته به کشور متولد شده‌اند هنگامی که اعتماد به جوانان باشد می‌توانیم کار‌های بسیاری را انجام دهیم و این مستلزم فرهنگ سازی مناسب است؛ انرژی‌های تجدیدپذیر، مسائل جدیدی هستند و متأسفانه بسیاری از مسئولان کشور هنوز نگاه سنتی دارند ما باید از نگاه سنتی فاصله گرفته و به سمت نگاه جدید پیش برویم.

باشگاه خبرنگاران جوان: آماری از تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها دارید؟

مهدی‌زاده: بر اساس برنامه راهبردی که برای سال ۹۸ چیده شده است قرار شد مراکز راهبردی فناوری انرژی ایجاد شوند اکنون این مراکز در انزلی بوجود آمده‌اند  و در چند منطقه آزاد دیگر هم دنبال می‌شود، همچنین  سامانه پیگیری اطلاع رسانی طرح‌های واصله به ستاد که ابتدای امسال رونمایی می‌شود هم از جمله کارهای پیش رو است و بر اساس آن طرح‌ها وارد این سامانه می‌شوند و در همان مدت ۱۰ روزی که اعلام شد می‌توانند به صورت آنلاین پیشبرد طرح خود را مشاهده کنند.

هفت ماه است داماد رئیس جمهور شده‌ام، اما سابقه علمی چندین ساله دارم/ نه پدرم ژن خوب بوده نه خودم/ فارغ از شوآف کار‌های زیادی انجام داده‌ام

باشگاه خبرنگاران جوان: پیشبرد برنامه‌های راهبردی در حوزه ستادی چگونه است؟

مهدی زاده: از امسال هر حوزه به صورت راهبردی برنامه‌های خود را پیش می‌برد و راهبرد خاص خود را مشخص کرده است؛ از این به بعد هر حوزه بر اساس همان برنامه‌ریزی خود پیش می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان: همکاری‌هایی هم با سازمان UNIDO ( یونیدو) داشته‌اید در این زمینه توضیح دهید.

مهدی زاده: به کمک این سازمان ارزیابی علمی در حوزه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر ایجاد شد و سیستم ایمنی استارتاپ‌ها مورد بررسی قرار گرفت البته بحث همکاری مشترک میان ستاد انرژی و دیگر کشور‌ها در دستور کار است و در حال حاضر با کشور‌های حاشیه خلیج فارس برنامه‌هایی داشتیم؛ همچنین اجلاس منطقه‌ای انرژی‌های تجدیدپذیر پیشنهاد شد علاوه بر آن برای به عضویت درآمدن در کمیته انرژی اکو هم پیشنهاد دادیم و کار‌های این موضوع انجام شده است و امیدوارم به زودی عضو این کمیسیون شویم همچنین همکاری‌های خوبی با کمیسیون انرژی آلمان داشته‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان: چند ماه پیش معاونت علمی با سفیر آلمان در حوزه انرژی برنامه‌ای برگزار کرد، آیا آن تفاهم‌نامه و برنامه در راستای این موضوعات بوده است؟

مهدی زاده: آن برنامه ابتدا مدیریتش بر عهده من بود و ساز وکارش اجرایی شد پس از آن بحث بهینه سازی انرژی به خانم حمیدزاده سپرده شد و با کشور آلمان برنامه‌ای انجام گرفت.

ساماندهی پروژه‌های ابتر در حوزه انرژی

باشگاه خبرنگاران جوان: طرح‌هایی که مورد حمایت قرار گرفته‌اند، چه ویژگی هایی داشته اند؟

مهدی زاده: پروژه‌های ابتری که بی جواب مانده بودند، سروسامان بخشیدیم، این موضوعات بیش از همه در حوزه زمین‌گرمایی بودند همچنین موضوع ساخت توربین‌های بادی هم که در گذشته بی‌پاسخ مانده بود به چرخه تولید و مطالعه بازگشته‌اند؛ رسالت اصلی که ستاد انرژی آن را دنبال می‌کند ارتقای فناوری در کسب و کار‌های نوپا به ویژه در حوزه صفحات خورشیدی است؛ در کشورمان صفحات خورشیدی نداریم و می‌خواهیم روی خود سلول‌ها سرمایه‌گذاری انجام دهیم تا بتوانیم از طرح‌ها حمایت لازم را به عمل بیاوریم و در این راستا از شرکت‌هایی که در این حوزه وارد شوند و طراحی پنل‌ها را برعهده گیرند حمایت می‌کنیم، زیرا این پنل‌ها اکنون از سایر کشور‌ها وارد می‌شود و در ایران تنها سرهم بندی می‌شوند ما باید درحوزه سلول‌های خورشیدی عملکرد خوبی از خود داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: طرح‌هایی که وارد ستاد می‌شوند به چه صورتی هستند و چگونه پیش می‌روند؟

مهدی زاده: طرح‌ها باید با محوریت عملی شدن و به صورت راهبردی وارد ستاد شوند و طرحی که قابلیت عملیاتی شدن نداشته باشد شانس کمی برای پیشرفت دارد.

هفت ماه است داماد رئیس جمهور شده‌ام، اما سابقه علمی چندین ساله دارم/ نه پدرم ژن خوب بوده نه خودم/ فارغ از شوآف کار‌های زیادی انجام داده‌ام

باشگاه خبرنگاران جوان: چرا برای تولید صفحات خورشیدی از ظرفیت دانشگاه‌ها استفاده نمی‌کنید؟ بسیاری از دانشجویان وجود دارند که می‌توانند این برنامه‌ها را پیش ببرند برای انجام این کار چه برنامه‌هایی در دستور کار دارید؟

مهدی زاده: طبق مطالعاتی که داشته‌ایم توانستیم جسته و گریخته برخی از برنامه‌ها را پیش ببریم، اما تیمی که به صورت هدفمند روی این موضوع سرمایه‌گذاری کند تا امروز ندیده‌ام البته فعالیت‌های خوبی انجام گرفته، اما منجر به پیشرفت و تولید انبوه نشده است؛ البته موضوع مورد توجه تفاهم نامه‌هاست؛ تاکنون هر تفاهم‌نامه‌ای که توسط من به امضا رسیده دارای خروجی بوده است، اینکه دو کاغذ ابر و باد آماده کنیم و عده‌ای زیر آن را امضا کنند و بگوییم تفاهم‌نامه‌ای بسته شده است مناسب نیست تفاهم‌نامه باید دارای خروجی باشد، تفاهم‌نامه بدون خروجی هیچ تاثیری ندارد و تنها شوآف است در سال جدید به دنبال این هستیم تا با مراکز علمی ودانشگاهی که می‌توانند نقش آفرینی موثری داشته باشند تفاهم‌نامه را به امضا برسانیم؛ تفاهم‌نامه‌ها نباید روی کاغذ بمانند یا آن‌ها را برای نشان دادن به چندین نفر در دفترمان بگذاریم این قراردادها باید منجر به خروجی خاص شود.

انتهای پیام/

گفتگو از: مهشید جعفری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۱ ۰۵ مرداد ۱۳۹۸
راستی وام ازدواج گرفتید یا تو نوبت هستید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۳ ۱۱ خرداد ۱۳۹۸
حسادت نکنید
Netherlands
ناشناس
۱۵:۰۳ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
علی برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
والا منم متولد 64 هستم. الانم دانشجوی دکتری زمین شناسیم. تمام مقاطعم رو دانشگاه دولتی بودم و هستم. این آقا توی این مدت چطور فرصت کرده این همه پست بگیره؟؟؟ پس کی درس خونده؟؟؟؟؟؟؟؟
لابد سر همین قضایا بوده که دانشگاه آزاد درس خونده!!!!
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۱:۴۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
ما که پارتی نداریم با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد و 25سال خدمت هنوز یک کارشناس جزءبا حقوق بخور نمیر هستیم البته این کار در ایران بسیار رایج هست طوری که ما در این مدت 25سال که در یکی از بزرگترین ارگانهای دولتی کار میکنیم شخصی را ندیدیم که بجز پارتی بازی پستی بگیره .البته کاری نمی توانیم بکنیم بجز اینکه بخدا واگذارشان کردیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
به فریاد این مردم مظلوم برسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
ژن خوب وبدشوخی بیش نیست رادرقدیم افرادتندرست وعاقل وگرداننده موفق که ازامتیازاتی همچون خوش هیکل وتیرانداز وقوی جثه ودیگرمهارتهای اجتماعی برخورداربودنددرنتیجه صاحب ثروت هم میشدنداسم ورسم داشتند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۰ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
بابا چه اعتماد به نفسی داره تاالان کجا بودی
Iran (Islamic Republic of)
ژن خوب
۰۹:۲۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
الله اکبر، پسر تا الآن کجا بودی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
آقا پسر تو مگه چند سال سن داری که خدمات چندین ساله علمی داری .
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۸:۰۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
ایشان از نوابغ هستند.
ژن خوب نداشتن و رییس جمهور بهش دختر داد.
ژن خوب نداشتن و سمت گرفتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
عجب
United States of America
افسانه
۰۷:۳۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
خدایا پسر همسایه ما هم بیکار هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۴:۵۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
من مخترع اولین و تنها موتور با سوخت آب در دنیا هستم که از طرف صدا و سیما و شبکه خبر آمدند و با من مصاحبه کردند و در اخبار از اختراع من گزارش گرفتند . امیدوارم ملت فهیم ایران من را به یاد آورده باشید نمیتوانم اسم خودم را بیاورم . اختراع من که موتور ماشین با سوخت آب بود در حیاط خانه ما خاک میخورد و اختراع من را هیچ کدام از وزرای صنعت و وزارت علوم و . . . . اصلأ حمایت نکردند و سازمان محیط زیست با اختراع من که هیچ آلاینده ای ندارد مخالفت کرد . . من از خبرنگاران تقاضا میکنم وقتی یک مخترعی را به در اخبار نشان میدهید پیگیر به تولید رسیدن اختراع او باشید . الان چند سالی است که همه من و اختراعم را فراموش کرده اند . ، تو را به مقدساتتان مخترعین را فراموش نکنید .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
بله
Germany
ناشناس
۰۲:۱۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
الان میگن ژن خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۴۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
سن شما تجربه که اشاره شده نشان نمیدهد
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۰:۵۳ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
عجبااا
Iran (Islamic Republic of)
خ
۰۰:۲۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
کدام شاخصه علمی دارید شما ؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
Hosseini
۲۲:۴۳ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
دبیر ستاد توسعه فناوری‌های انرژی معاونت علمی ریاست جمهوری !!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
پست یه بیماری واگیره
بعدم صب تا شب داد و فریاد میزنن که دولت بزرگه و کارمند و رییس اضافه زیاد داریم و باید دولت کوچیک بشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
یا حضرت علی ع تو دربرابر خواهش برادر نابینایت عقیل آتش در کف دستش گذاشتی اینجا وابستگان به برخی مسولین و فرزندان شان بیت المال را غارت می کنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اگه بخاطر كارايي ات بوده چرا قبل از اون پست نداشتي ؟
Iran (Islamic Republic of)
سامان
۲۱:۳۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اين اقا که کارشناسي ارشد را از دانشگاه ازاد دماوند گرفته و الان هم دانشجوي دکتري دانشگاه ازاد تهران شمال هست پس چطوري اين همه پست گرفته يکي از پست هاش مشاور فداريسون کاراته بوده !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۳ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
این هم یک ژن خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
افرین درود بر تو
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
الان همه چیز دارد بعدا که .................. علی به برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
سابقه علمی از دانشگاه آزاد دماوند؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
میدونی پیاز چند شده ،؟؟!؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
من هم نویسنده ، شاعر ، نقاش، فیلم ساز، مخترع
متفکر، و.... با سه مدرک دانشگاهی در رشته های
مختلف هستم .
آیا جایگاه کاری تورا به من هم میدن؟
با سابقه ی بیشتر از تو.
Iran (Islamic Republic of)
ژاندارک
۱۸:۵۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
برای مردم مهم نیست شما چه کسی هستید مهم این است چه عملکردی دارید تا وقتی مسئولیت ها هیچ نسبتی با تخصص ها ندارد طبیعتا هیچ مجموعه ای نمیتواند کارآمدی داشته و رضایت شهروندان را جلب کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
با جناق نمیخوای ؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۷ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
آفرین این درسته !
Iran (Islamic Republic of)
افسرده
۱۸:۲۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
بنده پژوهش‌های متعدد علمی دارم و نتایج آن را در مجلات معتبر بین‌المللی به چاپ رساندم. ثبت اختراع دارم و فارع‌التحصیل دانشگاه تهران هستم. با این حال هیج اعتنایی به ما نمی‌شود. بطوریکه که علی‌رغم تایید بنیاد نخبگان و معطلی یکساله، ادارات دولتی حتی من را برای انجام خدمت سربازی نمی‌پذیرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
خیلی نا امید کننده است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۶ ۱۰ تير ۱۳۹۸
انشالله مشکلت حل بشه
Iran (Islamic Republic of)
سیامک
۱۸:۲۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
آقای داماد محترم رییس جمهور! با توجه به سنی که داری توصیه می کنم هیچ وقت سابقه علمی چندین ساله خودت رو به رخ نکشی. نخبه های با سابقه علمي و عملي بسيار بهتر از شما در این کشور زیاد هستند و خیلی هاشون مشکل معیشتی دارند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
لطفا بفرمایند رتبه شان در کنکور سراسری رشته تجربی چند بود که رشته زمین شناسی را انتخاب کردند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۳ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ضمن تبریک به آقای مهدی زاده وهمه زوجین جوان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۷ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اگر داماد رئیس جمهور نبود باز به این مقام میرسید؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ضمن تبریک به آقای مهدی زاده وهمه زوجین جوان . ولی آقای مهدی زاده بلاخره با یک ژن خوب ازدواج نمودید.انشاءمبارک باشد. وضمن تبریک به ریئس جمهور و همسرشون
Iran (Islamic Republic of)
نیما
۱۶:۴۷ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
رزومه علمی ایشون واقعا رزومه خوبیه
همین که حرف دل جوون ها را این بنده خدا میزنه خوبه حداقل باعث میشه نگاه به جوون ها و نخبه ها متفاوت باشه
زندگی شخصی هرکی به خودش مرتبطه
Iran (Islamic Republic of)
شادمان
۱۸:۵۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
واقعا ررزومه ایشون رو بزارید رو سایت ببینیم
اهل فن هست یا نه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
بستگی داره رزومه علمی ایشون رو یک نخبه مطالعه کنه یا یک آدم با سواد معمولی .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
بستگی داره به چه کسی بگید نخبه.
آیا نسبت ها فامیلی در نخبه بودن تاثیر دارد یا نه ؟
Iran (Islamic Republic of)
سید علی
۱۶:۲۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
من که خوشم اومد
امیدوارم موفق باشند
بعضی ها هم سوالاتی اینجا مطرح میکنند که انگار ایشون سی سال هست که سمت رو بر عهده گرفته
صبر کنید نتیجه کار مشخص بشه برادر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۹ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
حالا هم مجبوریم صبر کنیم تا ببینیم این گل پسر و آقا داماد شایسته چکار میکنن .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
چشم
Iran (Islamic Republic of)
ساجد
۱۰:۳۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اصلا داما یه مقام بلند پایه بشی یعنی آقا زاده شدی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
عزیزم من هم نخبه هستم اطلاعاتم در حوزه فیزیک حرارت قابل توجه است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۵۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ولی شما که داماد رئیس جمهور نیستی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اصلا چرا شما ها به خواستگاری دختران مقامات محترم نمی روید . همت کنید نرخ ازدواج کم شده . وام سی میلیونی هم که هست . علی برکت الله
Iran (Islamic Republic of)
س
۱۵:۳۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
منم دکتری دارم با تسلط کامل به 4 زبون انگلیسی فرانسوی روسی واسپانیایی به زور تو دانشگاه تدریس میکنم مقالاتمم از شما خیلی بیشتره و تو کنکور سراسری -ارشدو دکتری رتبم تک رقمی شده ولی الان نهایتش یک استاد دانشگاه هستم و در کنارشم ی دفتر دارم خداروشکر راضیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
دکتر جان الحمدالله وقت دارید که کامنت بنویسی و اخبار مطالعه کنی ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۲ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
مثلا ناراضی باشی فرقی هم میکنه ؟ کار که داری ، جایگاهت هم که خوبه ، دیگه حسودیت واسه چیه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
حالا که شده از اون ژنای خوب . چرا میخواد انکار کنه؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۷ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
به هرحال بی دغدغه استخدام شدی؟؟!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
چی بگم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
فعلا تا دو سال دیگر باید ساکت بمانیم..
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۳ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
همین که هیچی نمیگی خیلی سنگین تری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
سلام بس ماجه بکوئیم بهترین نمرات تحصیلی بالاترین اطلاعات بالاترین طرحهایتاب ودرجه یک داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
برخی کشورها برای به حاشیه کشاندن منابع انرژی فسیلی و ایجاد اشتغال برای مردم خود موضوع انرژی خورشیدی را به راه انداخته اند اما خودشان کار دیگری را دنبال می کنند. برای نمونه فرانسه به تنهایی 63 هزار مگاوات تولید برق هسته ای دارد. (حدود 75 درصد کل مصرف) یعنی بیش از ماکزیمم کل مصرف کشور ما.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
برو کار مکن مگو کار چیست
United States of America
ناشناس
۱۵:۲۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ایولا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اگر وظيفه خودتان را درست انجام بدهيد چه ايرادي دارد که چه نسبتي با چه کسي داريد ولي اگر درست به وظايف عمل نشود بايد برکنار شويد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۴ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
حاجی کوتاه بیا . خیلی فنی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۳ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
حالا که چی
والله توصیه میکنم به تلاش علمی خودتون ادامه بدید
دنبال پست ومست نباشد.. .. از ژن خوب بودن بپرهیزید
چون امثال شما در داخل و خارج زیادند.
موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
نابغه زیاد تو کشور ولی پارتی ندارند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
حالا که فعلا شانس با شما ياره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ژن خوب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
زادگاه ایشان شهرستان اهر ارسباران در استان آذربایجان شرقی است . ایشان ژن منطقه محروم کشور را دارند ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۵ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
عزیزم ژن خوب نه ، زن خوب !
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۵۴ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ای کاش منم ژن خوب داشتم
Iran (Islamic Republic of)
ع
۱۳:۵۳ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
احتمالا راست میگه و عاشق شده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
خیلی از دکترها هم دارن تو اسنپ کار میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
دکتری که تو اسنپ کار میکنه یا بیسواده یا هیچی بلد نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۳ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
من هیچ نظری ندارم واقعا
Iran (Islamic Republic of)
فرشاد
۱۲:۴۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
والا من هم دکتری دارم و تقریبا هم سن ایشونم و تعداد مقالات و کار پژوهشی بیشتر از ایشونه شبا که از در خونه رئیس جمهور رد میشم برم منزل مترها باید فاصله بگیرم برم نمیدونم ایشون چطوری که هیچ پشتوانه ای نداشته و فقط بر اساس تلاشش بوده به موفقیت رسیده چطوری راهه ولنجکو پیدا کرده و رفته رئیس جمهور بهش دختر داده
واقعا علی برکت اله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ازتو نابغه تر اینقدر توی این کشورپهناورداریم که الان یا افسردگی گرفتن.
Iran (Islamic Republic of)
ابراهیم
۱۲:۳۴ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
شما واسه زادگاه خودت اهر ارسباران چکار کردید مردم جنگلهای زیبای ارسباران در شمال غرب کشور را تخریب می کنند و برای خود چوب سوخت و یا زمین زارعی درست می کنند . یک پروژه برای انرژی و اشتغال ، شهرستانی که بیست سال در آن کودکی و زندگی کردید لطفاً انجام دهید. آنها نمی خواهند حق کسی را ضایع کنید فقط حق خودشان را بدهید . به یاد شهید شهرتان شهید سردار حسن باقری (افشردی) به شهرستان محرومتان کمک کنید ...
Germany
ناشناس
۱۲:۳۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
بدبینی کاری را درستنمی کند بهتر است به نتیجه عمل نگاه کرد اگر فرد ناتوانی باشد باید توسط مردم بزیر کشیده شود اگر مافوق اینکار را نکند ولی اگر موفق باشد باید ب او کمک کرد میخواهد داماد و یا فرزند هر کسی باشد فرقی نداردمهم نتیجه عمل است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
با همین تفکرات به اینجا رسیدیم آخ تا کی آزمون و خطا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
آقای ریئس جمهور دیگه دختر دم بخت نداره؟
Iran (Islamic Republic of)
م
۱۱:۵۷ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
چطوری بله رو گرفتی ناقلا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
چطو به تو گیر ندادن ها؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
بازم شروع شد قضاوتهاي بيجا
-
ناشناس
۱۱:۳۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
چي بگم والا ادم نميتونه هيچ قضاوتي بکنه که
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
علی برکت الله .
Iran (Islamic Republic of)
زهره
۱۱:۳۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
مگه میشه !!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
سرمایه گذاری بیش از حد در بکارگیری صفحات خورشیدی نشان از اتلاف سرمایه ملی دارد. سیل اخیر پاسخی برای این موضوع است.
آیا انجام کارهای زیاد دلیل بر مفید بودن آنهاست؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اقا کم جايگاهي نيست داماد رئيس جمهور شدن کاش من هم داماد رئيس جمهور ميشدم
-
ناشناس
۱۱:۱۳ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
با اين مدرك و بدون سابقه ي مفيد كاري رفتي و بهت پست به ايييييييين مهمي داده ، حالا ميگي من ژن خوب ندارم؟
-
عطر گل نرگس 313
۱۱:۰۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
چطور شده كه توي همين هفت ماه كه داماد رييس جمهور شده، پست هم گرفته اونهم چنين پست علمي و نخبه گرايي با اين سن و سال و بدون هيچ سابقه ي كاري پيشين؟
داماد خان، حتما كه نبايد ‍ژن خوب از پدر و مادر به شما برسه . گاهي وقتها ‍ژن خوب از پدر زن و مادرزن و پدر شوهر و مادر شوهر ميرسه و حتي چه بسا اطرافيان و فاميلهاي دور و نزديك.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
یادمان باشد زود قضاوت نکنیم درخصوص دیگران. شاید هم نخبه باشد خیلی ها با اینکه رتبه برترکنکور بودند ولی درپست های مدیریتی آنچنان موفق نبودند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۷ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
الزاما مدیریت نیاز به رتبه برتر کنکور ندارد.
مدیریت علم است و البته بدون تجربه هم بی فایده است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
همین بحث انرژی خورشیدی که اینهمه آنرا علمی جلوه میدهید یکی از گرانترین نوع تولید برق است و متاسفانه به معایب آن توجه نمی شود.
بدیهی است هزینه تولید برق را برای مردم 10 برابر خواهد کرد. آیا این خدمت به مردم است؟ این کار جز وابستگی و افتادن در دام کشورهای پیشرو برای کشورهای مولد انرژی چیز دیگری دارد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
مگه میشه مگه داریم !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
خیلی ها از این آقا بهترن ولی دارند تو اسنپ کار میکنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۴ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
و من سراغ دارم کسانی را که با این شریط بيکارن
Iran (Islamic Republic of)
طاها
۱۰:۱۴ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
عزیز جان!
وقتی رفتی درب منزل جناب آقای رییس جمهور؛وقتی که زنگ زدی...
گفتن کیه؟گفتی کی ام؟
Netherlands
ناشناس
۱۱:۴۷ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
گل گفتی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ساعت چی میگه تو دستت؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ژن خوب نباشي و رئيس جمهور بهت دختر بده خيلي حرفه . افرين اقاي روحاني
منم زن ميخوام
Germany
ناشناس
۱۰:۰۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
من که باور نميکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۶ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
جون من این بار رو باور کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
نخبه بودن یا مخترع بودن یا سوابق علمی، دال بر حسن مدیر یت نیست. بد نیست گفته بشه این ستاد چند نفر هستن چقدر بودجه دارن و تا حالا چه عملکردی داشته و چقدر منفعت ایجاد کرده.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۹ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
چطور شد رفتين در خونه رئيس جمهور براي خواستگاري؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
ژن خوب که ميگن ايشونن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۲ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
اگه داماد رئيس جمهورم نبود الان شغلش همين بود؟
United States of America
دكتر جيم
۰۹:۴۶ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
داماد عزيز! ههمين حالا صدها نفر هستند كه از نظر علمي و عملي، سطح تحصيلي، كيفيت مدارك، اختراعات و تجارب كاري بسيار بهتر از شما هستند ولي هنوز هم بيكارند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
واقعا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
عجب
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۱ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
چطور شد که داماد رئيس جمهور شدي؟‌و اقاي روحاني به شما دختر داد؟
-
ناشناس
۱۱:۴۰ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
براي من هم جاي سواله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۲ ۲۸ فروردين ۱۳۹۸
براى من هم جاى سواله يعنى چه ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۸ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
مگه میشه مگه داریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۸ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
حالا که می بینی هم شده ، هم داریم ..