در پیک بامدادی بیست و ششم فروردین می‌شنوید؛

هر پرس چلوکباب فقط با ۸ هزار تومان! + صوت

برخی رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا، محصولات خود را با قیمتی بسیار کمتر از عرف معمول عرضه می‌کنند.

به گزارش گروه فیلم و صوت باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه پیک بامدادی رادیو ایران به موضوع قیمت بسیار نازل برخی غذاهای عرضه شده در رستوران‌ها و مراکز تهیه غذا پرداخته است.

دلایل رستوران‌دارها برای این قیمت ارزان و نظر مسئولان وزارت بهداشت را در صوت زیر می‌شنوید.

 


بیشتر بخوانید: وضعیت طبخ غذا در رستوران‌های پایتخت + فیلم 


انتهای پیام/

غذاهای ارزان قیمت رستوران‌ها

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
mamad
۰۰:۰۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
سلام گوشت قرمز استفاده نمیکنند از سنگدان و دل و قلوه ی مرغ استفاده میکنند ارزانی برای این دلیل است .
دل، قلوه و سنگدان را چرخ کرده و ار آن مایع کوبیده را درست میکنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۲۷ فروردين ۱۳۹۸
عجیبه!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۵ ۲۶ فروردين ۱۳۹۸
وای این گوشت چیه حتما گوشت گربه هست