مدیرباغبانی جهاد کشاورزی گیلان:

آغاز برداشت گل گاوزبان/ رتبه نخست گیلان در تولید گیاه دارویی گل گاوزبان در کشور

۶هزار باغدار گیلانی کار برداشت گل گاوزبان را از اراضی کشاورزی خود آغاز کردند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، منوچهر پارسافر، مدیرباغبانی جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: ۶ هزار باغدار گیلانی از امروز کار برداشت گل گاوزبان را از ۷۸۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود آغاز کردند.

وی، با بیان اینکه برداشت گل گاوزبان تا تیرماه ادامه دارد، افزود: پیش بینی می‌شود امسال ۳ هزار و ۱۵۰ تن محصول‌تر گل گاوزبان از باغ‌های استان برداشت شود.

مدیرباغبانی جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: با این میزان برداشت باغداران حدود ۶۳۰ میلیارد ریال درآمد کسب خواهندکرد.

منوچهر پارسافر ،از افزایش برداشت گل گاوزبان در استان خبر داد و افزود: پیش بینی کرد به علت افزایش ۵۳ هکتاری سطح زیرکشت، امسال تولید این گیاه دارویی ۴۹ درصد بیشتر از پارسال باشد.

وی گفت: شهرستان‌های رودسر، املش، آستارا، سیاهکل، تالش، رودبار و رضوانشهر از مناطق مهم تولید گیاه دارویی گل گاوزبان در گیلان است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه شهرستان رودسر قطب تولید این گیاه دارویی در گیلان است، افزود: ۴ هزار و ۵۰۰ بهره بردار رودسری سالانه ۲ هزار و ۳۷۰ تن گل گاوزبان از ۴۷۶ هکتار باغ برداشت می‌کنند.

منوچهر پارسافر با اشاره به اینکه گل گاوزبان‌های برداشت شده به همه استان‌های کشور ارسال می‌شود، گفت: پارسال برای نخستین بار ۵۰۰ کیلوگرم گل گاوزبان خشک شده به کشور‌های اروپایی صادر شده است.

وی افزود: گل گاوزبان برای تقویت حواس، تصفیه خون، اعصاب، درمان سرماخوردگی، برونشیت، سرفه، التهاب و ورم کلیه‌ها، سرخک، مخملک، رماتیسم و بیماری‌های قلبی مفید است.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: گیلان رتبه نخست تولید گیاه دارویی گل گاوزبان را در کشور دارد.

 

انتهای پیام/م.ع

برداشت گیاه دارویی گل گاوزبان در ۷۸۴ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان آغاز شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.