یک مقام مسئول، سهم تولید ملی در بازار پارچه را ۵۰ درصدی اعلام کرد و گفت: بیش از ۴ هزار واحد صنفی در تهران مشغول به فعالیتند.

امیر قدیمی نژاد رئیس اتحادیه فروشندگان، بنکداران و طاقه فروشان پارچه در گفت وگو با خبرنگار  صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه افزایش قیمت پارچه در بازار صحت ندارد گفت: نوسان نرخ لار می‌تواند بر قیمت پارچه در بازار تاثیر داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد پارچه داخلی و ۵۰ درصد مابقی آن وارداتی است افزود: درحال حاضر صادرات پارچه بسیار محدود است.


بیشتر بخوانید:  چرخه نساجی داخلی بالای ۲۰ درصد رشد داشته است/رشد صنایع ملی در نیمه اول سال 


قدیمی نژاد با بیان اینکه ۴۰ درصد پوشاک خارجی است اظهار کرد: امیدواریم که تولیدات پارچه در کشور به صددرصد برسد.

به گفته وی، بیش از ۴ هزار واحد صنفی در تهران مشغول به فعالیت اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان، بنکداران و طاقه فروشان پارچه با اشاره به اینکه قاچاق پارچه در این صنف دیده نمی‌شود تصریح کرد: خوشبختانه هیچ محدودیتی برای تولید پوشاک در بازار وجود ندارد.

قدیمی نژاد با بیان اینکه میزان اشتغالزایی در این صنف کمتر از ۱۰ درصد است اظهار کرد: امیدواریم با بهبود ان صنف، اشتغالزایی به بالای ۳۰ درصد برسد.

رئیس اتحادیه فروشندگان، بنکداران و طاقه فروشان پارچه با بیان اینکه پارچه از نیاز‌های مهم مردم به شمار می‌رود تصریح کرد: باید تلاش شود که این صنف در اولویت بیشتری قرار گیرد.

به گفته قدیمی نژاد، زمانی که نرخ دلار نوسان داشته باشد بطور قطع می‌تواند تاثیر خود را بر بازار پارچه داشته باشد.

وی درباره تاثیر تحریم‌ها بر بازار پارچه بیان کرد: تحریم‌ها توانسته موجب رونق تولید پارچه در کشور شود چرا که این امر موجب جلوگیری از واردات پارچه‌های خارجی در کشور می‌شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان، بنکداران و طاقه فروشان پارچه در پایان گفت: خوشبختانه حمایت دولت در صنف پارچه نقش آفرین بوده است و امیدواریم که این حمایت‌ها همچنان ادامه داشته باشد.

انتهای پیام/

سحرآرام

میزان اشتغال زایی در صنف طاقه فروشان پارچه کمتر از ۱۰ درصد است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار