به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، جمال عالمی نیسی، فرماندار اهواز به پیش بینی بارش باران در روزهای آتی اشاره کرد و گفت: تحکیم سیلبندها در حال انجام است و اهواز آمادگی دبی بسیار بالا را دارد.
وی تنظیم دبی کنونی رودخانه دز را یکهزار و ۱۵۰ مترمکعب بر ثانیه و دبی رودخانه کارون را یکهزار و ۶۰۰ مترمکعب بر ثانیه عنوان کرد و بیان داشت: حجم آب رودخانه کارون در روزهای آتی کاهش خواهد یافت.
عالمی نیسی با بیان اینکه تلاش میشود اهواز به حالت عادی برگردد، تصریح کرد: از روز گذشته بخشهایی از جاده ساحلی زیر بار ترافیک رفته است، در حال حاضر تنها ۴ نقطه جاده ساحلی دچار آبگرفتگی است و بعد از ظهر امروز با شهرداری و شرکت آبفا هماهنگی جهت انجام عملیات فیزیکی و زیر بار ترافیک رفتن کل جاده ساحلی انجام خواهد شد تا مشکل ترافیکی اهواز رفع شود که امیدواریم این اقدام امشب انجام شود.
فرماندار اهواز در ادامه اظهار داشت: روانآبها اهواز را تهدید میکردند، اما با تقسیم کاری که انجام شد دژ محکمی در کانال سلمان ایجاد شد که از لحاظ جلوگیری از سرریز آب به سمت اهواز اطمینانبخشی بالایی ایجاد نمود.
این مقام مسئول در ادامه افزود: یک لحظه غفلت موجب شد که آب وارد پلیسراه قدیم اهواز شود، اما اکنون اطمینانبخشی حاصل شده است.
جمال عالمی نیسی اذعان داشت: همچنین آب از سوی زهکش دهخدا وارد منطقه عین ۲ شده بود که عملیات لازم جهت مقابله با آب انجام شد، اما متاسفانه از روز گذشته شاهد برگشت آب از پاییندست به بالادست بودهایم. برگشت آب از زیر کانال سلمان به سمت عین ۲، گلبهار و گلدشت جریان دارد و از امروز عملیات خاکریزی انجام شده است تا فشار کمتری به این مناطق وارد شود.
وی گفت: اکنون قسمتی از آبها به سمت کارون و بخشی به تالاب هورالعظیم هدایت شده، به دلیل اینکه سطح زمین در منطقه گلدشت بسیار پایین است آبهایی که از سمت زهکش دهخدا خارج میشد این منطقه را تحت تاثیر قرار داد و مجددا برگشت آب از پاییندست به بالادست را شاهد هستیم. به دلیل اینکه خروج آب به سمت تالاب هورالعظیم به سختی انجام میشود برگشت آب از سمت زهکش دهخدا به سمت مناطق عین ۲، گلدشت و گلبهار سرریز میشود که در حال حاضر ماشینآلات مشغول کار هستند تا آسیبی به مناطق وارد نشود.
عالمی نیسی با اشاره به اینکه امیدواریم روزهای آتی شاهد کم شدن بحران و افتتاح مدارس باشیم، بیان کرد: تلاش برای پشت سر گذاشتن این لحظات بحرانی و هدایت روانآبها به سمت تالاب هورالعظیم است تا خروج آب به سمت هورالعظیم بهتر و سریعتر انجام شود.
انتهای پیام/گ