به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ظهر امروز (سه شنبه، ۲۷ فروردین ماه) با اعضای فراکسیون ایثارگران مجلس که جمعی از نمایندگان جانباز و از خانواده شهدا و ایثارگران هستند، دیدار و گفتگو کرد.
لاریجانی در این دیدار که به مناسبت روز گرامیداشت جانباز صورت گرفت، مجلس را برخاسته از بطن مردم دانست و گفت: گاهی صحبتهایی درباره برخی نمایندگان میشود که تأسف میخورم چرا که آنها افراد فداکاری هستند و عموم بافت مجلس به این شکل است که نمایندگان از خانواده جانبازان، شهدا و یا آزادگان هستند.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه حضور نمایندگان جانباز و ایثارگر را افتخاری برای مجلس و کشور عنوان کرد و اظهار داشت: نمایندگان مردم از این طایفه اند که ظرفیت قابل احترام و تحسین برانگیز است لذا شما رکن مهمی در مجلس هستید.
وی در ادامه با اشاره به قوانین خوبی که برای ایثارگران در مجلس دهم به تصویب رسید، ابراز داشت: همکاران نماینده نسبت به موضوعات حوزه ایثارگران حساس هستند، به امور این قشر توجه دارند و پیگیر مشکلات آنها در قوه مقننه هستند از این رو باید مراقبت کنند اگر اشکالی در حوزه اجرا وجود دارد، این مشکلات نیز برطرف شود.
لاریجانی در ادامه با اشاره به وضعیت کنونی کشور تأکید کرد: لازم است برای حل مشکلات و حفظ نظام جمهوری اسلامی ابتدا به جمع بندی درباره مسائل رسید و راهکارهایی برای آنها تعیین کرد به خصوص که در شرایط فعلی دشمنی آمریکا بارزتر شده و باید ارزیابی و تحلیل واحد و محاسبات روشن تری صورت گیرد.
رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان در ادامه تصریح کرد: شرایط کنونی کشور نیازمند وحدت بیشتر است به خصوص که بعد از رفتار شنیع آمریکا علیه سپاه، یکپارچگی در داخل ایجاد شد و این وحدت به وجود آمده باید حفظ شود.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: لازم است اختلافات در کشور کنار گذاشته شده و به سرنوشت کشور توجه شود که نیاز به وفاق مردم دارد و شما میتوانید به عنوان علمدار این وفاق در مجلس و در کشور باشید.
حسن نوروزی رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس نیز در این دیدار با بیان اینکه در مجلس دهم و در جریان تصویب برنامه ششم توسعه بحث مقطع تحصیلی و مصوبات دیگری درباره ایثارگران داشتیم، عنوان کرد: امیدواریم این توجه به افرادی که در شرایط حساس جنگی بر خود واجب دانستند از خاک میهن دفاع کنند، صورت گیرد و به گونهای با آنها رفتار شود تا راه و روش آنها همواره ادامه پیدا کند.
نماینده مردم بهارستان و رباط کریم در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به اینکه لازم است نامه نگاریهایی درباره برنامه ششم توسعه و مصوبات آن صورت گیرد و وزارتخانهها به ۵۰ حکم وارده توجه جدی کنند، اظهار داشت: مصوبه مقطع تحصیلی رزمندگان در گذشته تصویب شده بود، اما استفساریهای داشت که فردا در شورای نگهبان مطرح میشود که امیدواریم توصیهای شود تا این موضوع هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.
غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نایب رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس نیز با بیان اینکه از لحاظ تقنینی نیازهای جامعه ایثارگری در ۴ دهه مورد غفلت بود، گفت: این مشکلات در مجلس دهم به خوبی بررسی و پیگیری شد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مواردی که در حوزه ایثارگری نیازمند قانون بودیم، قانون نویسی شد، اما مواردی مسکوت مانده مثل افرادی که مدت رزمندگی بالا و مجروحیت پایین داشتند، اما هیچ تسهیلاتی به آنها طی این سالها تعلق نگرفت و اکنون که تبدیل به قانون شده در برخی موارد اجرا نمیشود که باعث ناراحتی در جامعه ایثارگری شده لذا خواهشمندیم در این زمینه نیز پیگیری لازم صورت گیرد.
مجید ناصری نژاد دیگر عضو این فراکسیون درباره نگرانیهای موجود گفت: حفظ نظام و انقلاب بسیار مهم است و گرانی عیان شده لذا لازم است در خصوص بحث سیل به گونهای عمل شود و مجلس به گونهای محکم ورود کند که پایههای نظام مستحکم باقی مانده و مشکلات برطرف شود.
نادر قاضی پور عضو این فراکسیون تأکید کرد: لازم است در مناطق سیل زده به مشکلات جانبازان اعصاب و روان و شیمیایی که نیازمند دارو هستند، توجه ویژه شده و به آنها کمک شود.
الیاس حضرتی عضو فراکسیون ایثارگران مجلس دهم نیز با بیان اینکه مردم در زمان جنگ هرچه داشتند را در این زمان دادند، گفت: برخی خانوادهها حتی تمامی پسران خود را در راه کشور از دست دادند، اما همچنان مشکلاتی وجود دارد در حالی که چنین روحیهای نباید کمرنگ شود از این رو لازم است آسیب شناسی صورت گیرد تا متوجه ایرادات کار بشویم تا شاهد چنین فاصله طبقاتی در کشور در حال حاضر نباشیم.
علی اکبر کریمی سخنگوی فراکسیون ایثارگران مجلس نیز در این دیدار با بیان اینکه این فراکسیون در مجلس بسیار پرتعداد و فعال است، گفت: تا کنون ۲۵ هزار نامه از خانواده شهدا و ایثارگران دریافت کرده ایم و تلاش داشتیم تا گامهایی برای آنها برداریم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نامهای به بنیاد شهید داده ایم تا خسارات وارده به خانوادههای جانبازان به صورت دقیق برآورد شود تا بتوانیم مشکلات آنها را حل کنیم همچنین لازم است هرچه سریعتر وضعیت مدیریت این بنیاد به علت کسالت مدیریت فعلی تعیین تکلیف شود.
امیر خجسته نیز در این دیدار با اشاره به کسالت رئیس بنیاد شهید خواستار تعیین تکلیف مدیریت در این بنیاد و خروج آن از سردرگمی شد.
در پایان این دیدار لاریجانی با اهدای لوح به نمایندگان جانباز و نمایندگانی که فرزند شهید بودند تقدیر به عمل آورد.
انتهای پیام/