به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بیژن حسین پور رئیس شبکه دامپزشکی لردگان از معدوم سازی ۴۵۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی در کوره لاشه سوز کشتارگاه دام این شهرستان خبر داد.
وی افزود: این میزان شامل یک لاشه گاو به وزن ۴۲۰ کیلوگرم و مرغ و آلایش غیر قابل مصرف به وزن ۳۰ کیلوگرم بود.
حسین پور اضافه کرد: هنگام خرید گوشت قرمز، باید به برچسب و مهر دامپزشکی بر روی لاشه دام کشتار شده توجه شود.
وی ادامه داد: همچنین مردم در هنگام تهیه مرغ گرم و منجمد به کیفیت بسته بندی، تاریخ تولید، کد بهداشتی دامپزشکی و محل نگهداری آن توجه کنند.
انتهای پیام/خ