این روزها برخی از افراد دنبال کارند؛ بعضیها در جستجوی شغل ایدهآل خود هستند؛ اما در این بین مشاغلی خاص نیز هستند که برخی از روی بیکاری، علاقه یا از سرناچاری به سمت آنها میروند.
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شما قطعا برای خرید لباس به فروشگاه رفتهاید و لباسهای مورد نظر خودتان را در قد و قامت مانکنهای پلاستیکی پشت ویترین دیدهاید.
حال فرض کنید به جای مانکنهای پلاستیکی در ویترین فروشگاهها، یک فرد مدل لباسهای آن فروشگاه باشد؛ این حکایت مانکنهای زنده در برخی از فروشگاههای تهران است.
نکته جالب آن که با یک جستجو در فضای وب شما میتوانید با درخواست آگهی استخدام برای مانکن آقا مواجه شوید و دیده شده است که برخی از فروشگاههای شمال تهران، از این مانکنها استفاده میکنند.
مانکنهایی که حالا به آرامی، جای خود را به مدل انسانی میدهند؛ شاید از منظر فروشندگان دیگر جذابیتی ندارند و باید دید چرا خریداران شمال تهران به این مانکنها اقبال نشان میدهند.
بیشتر بخوانید: داد بزن؛ پول بگیر !
در خصوص این چرایی به سراغ یکی از مانکنهای انسانی شمال تهران رفتیم و او در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: من در یک برج تجاری واقع در مناطق شمال تهران کار میکنم و در یک فروشگاه مانکن هستم، اما از گذشته برای این فروشگاهها مدل عکاسی بودم؛ حدود یک سال پیش به من پیشنهاد شد که برای یکی از این فروشگاهها تبلیغ کنم و فروشندهاش باشم، اما شرط آنها این بود که باید لباسهایی که برای ست مردانه در نظر گرفته شدهاند را بپوشم.
خب یعنی مانکن شدی؟
نه از اول اینجور نبود، اما اکنون چند ماهی هست پشت ویترین هستم و بیشتر هم دو روز در هفته و بعضی وقتها سه روز، اما در ایام شلوغ مثل عید تقریبا هر روز پشت ویترین قرار میگیریم.
-چند ساعت در روز این کار را انجام میدادی؟
تقریبا سه تا چهار ساعت در مواقع عادی.
- خسته نمیشوی؟
نه، عادت کردم بین این ساعتها استراحت کنم.
-مردم چه واکنشی دارند وقتی تو را در ویترین میبینند؟
آن چند ماه پیش که خیلی جذاب بود برای همه، اکنون هم بیشتر دخترها میآیند برای دیدن و خرید لباسهای مردانه.
- لباسهایی که بیشتر میپوشی چه قالبی دارند؟
بیشتر لباسهایی هستند که با استفاده از بدن من به نمایش در بیایند، متوجه هستی که چی میگم!
-آره، پس باید وضع حقوقت خوب باشه؟
نمیشه گفت خوبه، اما بد هم نیست. من درصدی از حقوقم را میگیرم، در زمینه مد ما معرف داریم و آنها هستند که درصد اصلی را دریافت میکنند و حتی معرف من چندبار در فروشگاههای خصوصی برایم کار جور کرده است.
- خب چرا این کار را انجام میدهی، اگر حقوق خیلی زیادی ندارد؟
راستش آن موقع که تهران آمدم و چاره خاصی نداشتم، اما الان جوری شده که بیرون آمدن از این کار برای من خیلی سخت شده است.
-نگران نیستی صحبتت هایت منتشر بشود؟
نه؛ مثل من در این مدل فروشگاهها زیاد است.
سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در واکنش به فعالیت مانکنهای زنده در برخی از فروشگاههای لباس در پایتخت اظهار کرد: قطعا این موضوع تخلف است و با اعلام گزارشهایی مبنی بر فعالیت این گونه افراد در پاساژهای تهران به پلیس، با افراد متخلف در راستای قانون برخورد خواهد شد.
برخورد برای مقابله با یک فرهنگِ جدید خرید؛ فرهنگی که نه تنها از نظر کارشناسان باعث کاهش منزلت انسان میشود که حتی در بلند مدت، باعث تخریب عزت نفس این افراد میشود و ممکن است به نتایجی برسند که هیچ گاه این افراد فکرش را هم نمیکردند.
انتهای پیام/
اگه این کاروبکنیدتونستیددرجهت بالا بردن شان انسان قدم بردارید
متاسفانه واقعیت اینه که آمار بی کاری بالاست. چه کار کنن؟ برن دزدی؟ مواد فروش بشن؟
لگد مال کردن کرامت انسان به خاطر پول ، و بد تر از آن ترویج آن.
دزدی کنند ؟
اونم که خلافه
پس بزارید شکمشون سیر بشه ازاین بیشتر دزد تو جامعه زیاد نشه
حیف آدمه...
یعنی تا این حد برخی افراد سودجو حاضرند شان انسان رو پایین بیارن؟!
باید جلوی این کار های به شدت غلط و خلاف تعالیم اسلامی گرفته بشه.