به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، زراعت و دامداری بیشتر از آن که یک شغل باشد یک سبک زندگی است اما بسیاری از کشاورزان و دامداران در انگلیس زندگی سختی دارند. تنهایی، مشکلات زندگی، بیماری، آب و هوای بد، به طور کل همه این موارد باعث افسردگی و مشکلات روحی آنها میشود و متعاقباً طبق آمار هفتهای یک نفر از آنها خودکشی میکند.
بنا بر اعلام بیبیسی جاناتان مک کنلی در این باره میگوید: وقتی راه پس و پیش نداری افکار تاریک به سراغت میآیند. گاهی ناگهان فکر خودکشی به سرم می زد اما بعد تصور میکردم با این کار چقدر پدرم رنج خواهد برد و شاید هم اصلاً دوام نیاورد.
جاناتان
الن پدر جاناتان: من تاکنون چندین بار به یک کار احمقانه فکر کردم و چیزی به انجام دادنش نمانده بود اما تنها چیزی که مرا از فکر خودکشی منصرف کرد یاد پسرم جاناتان بود. طلاق، مشکلات مالی، آب و هوا، دلواپسیهای من و پسرم برای یکدیگر، همچنین در نهایت اینکه کسب و کار مان پابرجا میماند یا نه حسابی ذهنمان را درگیر کرده است.
الن
گرت بارلو به عنوان یک خبرنگار میگوید: افسردگی مسئله اول کشاورزان و دامداران این کشور است و نبود چترهای حمایتی هم اوضاع را حادتر کرده است. من اوایل نوجوانیام مشغول نگهداری از ۶۰۰ گوسفند بودم. آغاز ماجرا کار در طبیعت باصفا بسیار رویایی به نظر میرسید اما این موضوع میتواند شدیداً ما را به چاه تنهایی بکشد. از رفتن به میهمانی، مسافرت و تعطیلات خبری نیست. اگر امثال ما فکری به حال افسردگی نکنند نتیجه آن بسیار وحشتناک خواهد بود.
گرت بارلو
زنی به نام" اِما جونز" همچنان درگیر دردسرهایی است که مشکلات روانی همسرش دن به وجود آورده است. دن سه سال پیش خودش را کشت. "اما" میگوید: من از یک زن متاهل ۲۷ ساله با دو فرزند یک باره تبدیل شدم به کسی که مهر بیوگی روی پیشانیاش خورد؛ آن هم بیوهای که شوهرش خودکشی کرده است.
اما جونز
دن
تصمیم گرفتم دست روی دست نگذارم و به سراغ راهاندازی یک موسسه رفتم. موسسهای که در آن با تلفن به کشاورزان و دامداران خدمات مشاورهای میدهم. دن در آخرین پیام خود به «اما» نوشته بود: شاید به من نتوانی کمک کنی اما به دیگران چرا. همین جمله الهامبخش آغاز کار «اما» بود. او میگوید: تاکنون تلفنهای بسیاری داشتم که به من گفتهاند: تو به مشاورههایت زندگی ما را نجات دادهای!
گروهی از کشاورزان و دامداران طی این مصاحبه گفتند: برای ما بسیار دشوار است که با کسی از غصههایمان صحبت کنیم و این تبدیل به یک تابو شده است. تابویی که نتیجه آن انباشته شدن غمها و خودکشی است. نباید از یاد برد که درددل کردن حیات بخش است.
کشاورزان و دامداران
انتهای پیام/
به تازگی در مجامع علمی مسئله «عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت» سر از خاک بیرون آورده که البته قادر به تبیین سلامت معنوی نیست؛ دلیل آن هم احتمالاً سردمداری بهداشت جهانی از سوی کسانی است که توان برنامهریزی برای این مقوله را ندارند؛ بنابراین این وظیفه برعهده دیندارانی است که بتوانند ابعاد سلامت معنوی را جهانی کنند.
تأثیر معنویت بر سلامت را جهانی کنیم