وی با اشاره به علم و دانش گفت: استفاده از این توانمندیها امری ضروری است؛ پیرو حادثه سیل رئیس جمهور هیئتی را تشکیل دادند تا بر اساس دانش دانشگاهها موضوع را به خوبی بررسی کنند.
نیلی احمد آبادی درباره برنامه هیئت ویژه بیان کرد: ابتدا روایت دقیقتر حادثه مهم است زیرا باید اطلاعات روشنی از چگونگی وقوع سیل داشته باشیم و به استناد این اطلاعات موضوع آسیب شناسایی میشود و عوامل منجر به خسارات مشخص میشوند.
رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: این هیئت مستقل است و شاکله اصلی آن از اعضای هیئت علمی متخصص دانشگاهی تشکیل شده است زیرا دانشگاه های ما دانش خوبی را در حوزه های مختلف سیل کسب کردهاند.
وی تصریح کرد: از حسن اعتماد رئیس جمهور تشکر میکنم و این اعتماد نشاندهنده دانش بزرگ دانشگاهيان است.
رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلابها درباره هدف این هیئت گفت: استفاده از ظرفیت تمام دانشگاهها هدف ما است و روز چهارشنبه در اولین جلسه توان دانشگاههای مناطق سیلزده مورد بررسی قرار گرفتند و از آنها خواستیم توان و ظرفیت خود را مشخص کنند.
نیلی احمد آبادی ادامه داد: ما از ظرفیت تمام مراکز علمی و دانشگاهی کشور استفاده میکنیم و همانطور که در حکم رئیس جمهور مشخص شده است باید از ظرفیت خارجیان هم استفاده کنیم؛ برهمین اساس بسیاری از دانشمندانی که در خارج از کشور زندگی میکنند؛ اعلام آمادگی کرده اند.
رئیس دانشگاه آزاد گفت: ۱۵ کارگروه مختلف برای این موضوع مشخص شده است و ارائه راهکارهای مختلف برای تکرار نشدن این حادثه اهمیت بسیاری دارد.
وی با بیان اینکه کار سخت است، اظهار کرد: باید طی ۶ ماه نتیجه این گزارش را ارائه دهیم اما با توجه به توان دانشگاهیان مطمئن هستیم که این کار به درستی انجام میشود.
رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلابها گفت: امیدواریم که ابتدا گزارش آسیب شناسی ارائه شود و پس از آن گزاش تکمیلی در اختیار قرار گیرد همچنین روی سایت دانشگاه تهران فراخوانی وجود دارد و از طریق آن همه مردم میتوانند اطلاعات خود را برای ما ارسال کنند؛ همچنین بهره بردن از شبکههای اجتماعی برای همکاری با مردم از جمله راههای ارتباطی دیگر است.
رئیس دانشگاه تهران اظهارکرد: تمام دانشگاههای کشور در بحث سیا وارد عمل شدند و دانشگاه تهران هم همکاری خودرا با بنیاد مسکن آغاز کرده است.
نیلی احمد آبادی درباره هدف دیگر هیئت ویژه بیان کرد: توجه به آینده جزئی از برنامه ماست و در این راستا اقلیم شناسی انجام میشود.
وی درباره اعضای کارگروهها گفت: اعضای هیئت ویژه از دانشگاه های بزرگ تهران هستند اما از تمام دانشگاه کشور به ویژه مناطق سیل زده بیشترین همکاری را داریم و از تمام آنها خواسته شده تا شیوه کمک و اساتیدشان را به ما معرفی کنند؛ همچنین در کارگروهها و اعضای هیئت علمی متخصصان هم وجود دارند و در حال راهاندازی بانک اطلاعاتی برای کمک گرفتن از متخصصان هستیم.
رئیس هیئت ویژه گزارش ملی سیلابها تصریح کرد: برای پیش برد اهداف و فعالیت خود نیازمند بودجه هستیم و برآورد این موضوع انجام و برای رئیس جمهور ارسال میشود.
نیلی احمد آبادی گفت: هدف ما ساخت و ساز مناطق به شیوه علنی است و باید از بروز اتفاقات دیگر جلوگیری و الگویی راهبردی را ایجاد کنیم.
رئیس دانشگاه تهران درباره چگونگی تشکیل کارگروهها گفت: تشکیل کارگروهها بر اساس تخصص است و باتوجه به تخصصها و اتفاقات رخ داده در هریک از استان ها کارگروهها تشکیل شدند.
نیلی احمد آبادی با اشاره به بودجه دانشگاه تهران گفت: قول دادهاند که بودجه سال۹۷ صددرصد داده شود اما تا چهارشنبه هنوز واریز نشده بود؛ افزایش بودجه ما در سال جدید ۱۶ درصد است و پیش بینی میکنیم که سال سختی داشته باشیم زیرا هزینههای ما در بحث تغذیه و خوابگاه و فرصتهای مطالعاتی بسیار افزایش یافته است؛ از دولت خواهش میکنم که باتوجه به تعاملات بینالمللی به دانشگاه کمک کنند تا این ارتباط ازبین نرود.
وی با اشاره به افزایش هزینه و تغذیه دانشگاه بیان کرد: از سال گذشته هزینههای ما افزایش داشته است و البته بخشی از این هزینه را وزارت علوم پرداخت کرد؛ یک پروژه نیمه تمام خوابگاهی به ظرفیت ۳۵۰ نفر داریم و حدود ۳ میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه کردهایم.
رئیس کارگروه ویژه سیلاب یادآوری کرد: شرط موفقیت هیئت ویژه این است که از تمام ظرفیت کشور استفاده کند و تمام متخصصان و کسانی که اطلاع دارند پای کار بیایند.
انتهای پیام/