به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کشاورزی در جنوب غربی چین اقدام به پرورش سوسک در مزرعه خود کرده است و هم اکنون بیش از ۱۰ میلیون سوسک دارد!
این کشاورز که لی بینگ کای نام دارد در یک اتاق قفسه بندی شده تاریک و نمور کسب و کار پرسودی برای خود دست و پا کرده است.
سوسکهای شش پا که برای بسیاری از مردم چندش آور هستند، اما در چین تجارت میشود. برخی از سوسکها برای مصارف دارویی و از بین بردن ضایعات غذایی استفاده میشوند، اما آقای لی از سوسکها برای غذا استفاده میکند.
او یک سوسک را در دهانش میگذارد و میگوید: مردم اعتقاد ندارد که سوسک چقدر خوب است تا زمانی که آن را امتحان نکنید متوجه نمیشوید.
یک رستوران کنار جادهای در نزدیکی مزرعه لی از این سوسکها به عنوان طعم دهنده و سوخاری در سس استفاده میکند و به مشتریانش عرضه میکند.
نوع سوسکهایی که لی پرورش میدهد سوسک آمریکایی است که برای درمان انواع بیماریها از قبیل زخم معده، مشکلات تنفسی مصرف میشود. این سوسکها خاصیت تقویتی و نیروبخشی نیز دارند.
به گفته لی مهمترین خاصیت سوسکها این است که دارای ایمنی بالایی هستند و به همین دلیل انسانها پس از خوردن آنها مزایای آن را جذب میکنند.
این کشاورز چینی میگوید سوسکها در چین لقب قدرتمند کوچک دارند چراکه پس از نصف شدن حتی زنده میمانند.
لی به سوسک هایش غذایی ترکیبی از ذرت، پوست میوه و سبزی میدهد و مدعی است که آنان را در محیطی بهداشتی پرورش داده و به آنها غذای مناسب میدهد و هیچ چیز در اینجا مصنوعی نیست.
او هر سه ما یک لیتر سوسک برداشت میکند و به وسیله آب جوش آنها را خشک میکند.
لی سال گذشته از فروش سوسکهای خشک شده ۹۰۰۰۰ یوان معادل ۱۳۵۰۰ دلار درآمد داشته است.
دختر لی نیز به او کمک میکند و با راه اندازی یک فروشگاه آنلاین سوسکها را میفروشد. قیمت نیم کیلو سوسک خشک شده بین ۱۰۰ تا ۶۰۰ یوان (۱۵ تا ۹۰ دلار) است.
برخی متخصصان چینی این صنعت را ضعیف توصیف کرده که ممکن است آثار نامطلوبی برجای بگذارد.
منبع:فرارو
انتهای پیام/