عباسی گفت: یکی از فاکتور‌های مهم در سمپاشی و مبارزه با ملخ صحرایی، سرعت عمل است، زیرا جابجایی این آفت سریع است.

سرعت عمل فاکتور مهم مبارزه با ملخ صحراییبه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی؛ کامبیز عباسی، رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: سمپاش‌های توربینی زراعی و توربینی باغی به دلیل ظرفیت و راندمان بالا و سرعت عملی که دارند می‌توانند برای مبارزه با ملخ صحرایی بسیار اثرگذار باشند.

وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید زیر ساخت‌های مناسبی برای تولید و عرضه سمپاش‌های نوین در حوزه کشاورزی ایجاد شده است، افزود: در سال ۹۲ در حوزه ساخت و عرضه سمپاش‌های توربینی زراعی و توربینی باغی ۲ شرکت داشتیم، اما اکنون در این حوزه ۲۰ تا ۲۵ عرضه کننده فعالیت می‌کنند.

عباسی، عدم مبارزه با این ملخ صحرایی در عربستان و شرایط اقلیمی در ایران را از دلایل هجوم این آفت به استان‌های جنوبی دانست و گفت: با این حال زیر ساخت‌های مبارزه با این آفت در بخش مکانیزاسیون کشاورزی فراهم است.


بیشتر بخوانید: عملیات مبارزه با ملخ های صحرایی آغاز شد/ هجوم بی سابقه ملخ های صحرایی به زمین کشاورزی


وی ادامه داد: در حال حاضر فقط باید مدیریت بکارگیری از سمپاش‌های توربینی زراعی و توربینی باغی و زمانبندی برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی را انجام دهیم.

رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی گفت: یکی از فاکتور‌های مهم در سمپاشی و مبارزه با ملخ صحرایی، سرعت عمل است، زیرا جابجایی این آفت سریع است.

وی افزود: در شرایط بحرانی، استفاده از سمپاش‌های هوایی توصیه می‌شود که در این زمینه محدودیت‌هایی مانند نزدیکی مکان مبارزه به گاوداری‌ها و دامداری‌ها وجود دارد.

عباسی در پایان تعداد سمپاش‌های فعال در حوزه کشاورزی در سال ۹۲ را حدود ۷۵ تا ۸۰ هزار دستگاه  اعلام کرد و گفت: اکنون این عدد به ۱۷۵ هزار دستگاه سمپاش رسیده و بیش از ۱۰۰ هزار دستگاه انواع سمپاش در اختیار کشاورزان قرار دارد.

انتهای پیام/

سم پاش‌های توربینی در افزایش راندمان تاثیر بسزایی دارد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار