استاندار فارس بر لزوم همکاری بانک صنعت و معدن در راه اندازی واحدهای تولیدی غیر فعال تاکید کرد و گفت: واحدهایی که امکان بازگشت به چرخه تولید را دارند باید با اغماض و نگاه ویژه حمایت شوند.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی استاندار فارس در دیدار با مدیر عامل بانک صنعت و معدن، با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری سال جاری را به عنوان سال رونق تولید نام گذاری کرده اند، گفت: بانکها به عنوان یکی از گردانندگان اصلی اقتصاد کشور میتوانند با یافتن راهکارهای عملیاتی در رونق تولید و بهبود شرایط اقتصادی اثر گذاری جدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه بانکها به عنوان بنگاههای اقتصادی باید سود و زیان را در نظر بگیرند و از بازگشت تسهیلاتی که در اختیار متقاضیان قرار دادهاند اطمینان حاصل کنند، افزود: با توجه به شرایط اقتصادی و تلاطمات موجود باید در همه بخشها از جمله بنگاههای اقتصادی از اصول همیشگی برای دریافت سود به اندازه گذشته با ایثار و از خودگذشتگی گذرکنند.
رحیمی به پتانسیلهای مختلف استان در حوزههای مختلف کشاورزی، صنایع وابسته به ویژه صنایع تبدیلی، وجود تقاضای مناسب برای مصرف و سرمایه گذاری، پتانسیلهای معدنی و گردشگری اشاره و خاطرنشان کرد: هر یک از این توانمندیها زمینهای مناسب برای اقدامات اقتصادی است که با حمایت بانک صنعت و معدن به بهره وری و ایجاد ارزش افزوده و به تبع آن بهبود وضعیت اقتصادی میانجامد.
وی با بیان اینکه صنایع مختلفی به ویژه در دولت تدبیر و امید در استان فارس مستقر شده، بر لزومحمایت از این صنایع تاکید کرد و افزود: بی تردید حمایت بانک صنعت و معدن از تولید در این صنایع؛ ایجاد اشتغال، بهره وری اقتصادی و در نهایت گذر از تنگناهای ایجاد شده در عرصه اقتصادی را به دنبال خواهد داشت.
استاندار فارس تاکید کرد: مدیریت ارشد استان آمادگی هر گونه همکاری در زمینه سرمایه گذاریهای مختلف از سوی بانک صنعت و معدن را دارد.
رحیمی بر لزوم همکاری بانک صنعت و معدن در راه اندازی واحدهای تولیدی غیر فعال تاکید کرد و اظهار کرد: واحدهایی که امکان بازگشت به چرخه تولید را دارند باید با اغماض و نگاه ویژه حمایت شوند چرا که بی شک راه اندازی یکی از این صنایع از ابتدا هزینهای به مراتب بیشتر از راه اندازی مجدد واحدهای تعطیل شده دارد.
وی با بیان اینکه امروز در جنگ اقتصادی تمام عیار قرار داریم، یادآور شد: در شرایط جنگ استفاده از فرمولها و روشهای معمول پاسخگو نیست بلکه باید روشهایی متناسب با این شرایط ویژه تدوین و عملیاتی شود.
وی از بانکها خواست ضمن در نظر گرفتن سود و زیان خود روند پرداخت تسهیلات و سرمایه گذاریها را تسهیل کنند.
انتهای پیام/م