سردار سرتیپ دوم پاسدار تاجیک گفت: ۱۰ بیمارستان نیروهای مسلح در حال ساخت داریم که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و امیدواریم در سال ۹۸ حداقل پنج بیمارستان در حال ساخت نیروهای مسلح را افتتاح کنیم.
سردار سرتیپ دوم پاسدار تاجیک جانشین بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، از افتتاح ۵ بیمارستان نیروهای مسلح تا پایان سال ۹۸ خبر داد و گفت: برای ساخت بیمارستان ها بر اساس آمایش که در نیروهای مسلح در نظر گرفته شده است پروژه هایی در دست اقدام داریم .
وی ادامه داد: ۱۰ بیمارستان نیروهای مسلح در حال ساخت داریم که بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و امیدواریم در سال ۹۸ حداقل پنج بیمارستان در حال ساخت نیروهای مسلح را افتتاح کنیم.
جانشین بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه به برنامه های هفته سلامت اشاره کرد و گفت: ما در سطح استان ها در مراکز درمانی نیروهای مسلح اقداماتی از جمله افتتاح برخی مراکز را در دست اجرا داریم و برنامه هایی برای غربالگری بیماری ها برای نیروهای سلح و مردم نیز در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه ما در سال ۹۸ سلامت محوری را سر لوحه حوزه بهداشت و درمان نیروهای مسلح قرار داده ایم، گفت: به دنبال آن هستیم که روی پیشگیری و خود مراقبتی تمرکز کنیم چرا که این اقدامات در راستیای اقتصاد مقاومتی است و با پیشگیری هزینه های درمان کاهش پیدا می کند و امیدوارم این اقدامات در سال ۹۸ توسعه پیدا کند.
سردار سرتیپ دوم پاسدار تاجیک با اشاره به خدمت رسانی نیروهای مسلح به سیل زدگان و استفاده از سامانه های سیار پزشکی و دندانپزشکی مناطق سیل زده گفت: چند سالی است که نیروهای مسلح از سامانه های سیار برای خدمت رسانی به مردم استفاده می کند و از ظرفیت های مازاد نیروهای مسلح در خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان و مناطق محروم کشور استفاده شد.
جانشین بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح ادامه داد: بنا داریم تا سامانه های سیار پزشکی و دندانپزشکی را برای مردم یاری و خدمت رسانی بهتر به نیروهای مسلح توسعه دهیم واین سامانه ها را تقویت کنیم.
سردار سرتیپ دوم پاسدار تاجیک با بیان اینکه نیروهای مسلح بلافاصله پس از وقوع سیل در حوزه بهداشت و درمان در منطقه سیل زده استان گلستان حضور پیدا کردند، گفت: چند واحد درمانگاهی و یک بیمارستان صحرایی در مناطق سیل زده استان گلستان راه اندازی شد و از همان ابتدا خدماتی به مردم ارائه کردیم.
جانشین بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح اظهار کرد: ما سامانه های سیار پزشکی واز جمله بیمارستان های صحرایی و درمانگاه های سیار و کلینیک های دندانپزشکی سیار را در مناطق سیل زده کشور مستقر کردیم تا زمانی که نیاز مردم به خدمات بهداشت و درمان مرتفع شود.
انتهای پیام/