به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،نشست علمی "وحدت اسلامی، تجربه سازمانهای فعال تقریبی" با حضور هیئتی از دانشگاه مذاهب اسلامی به ریاست دکتر مختاری و هئیتهایی از کشورهای مختلف در بیروت لبنان برگزار شد.
در این نشست علمی، دکتر مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی به عنوان سخنران افتتاحیه، به موضوع وحدت از دیدگاه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پرداخت و بیان داشت: بر اساس همین دیدگاه بود که مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی و دانشگاه مذاهب اسلامی در ایران تأسیس شد که به طور جدی بحث وحدت را نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان اسلام پیگیری میکند.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با اشاره به دیدگاه علمای بزرگ اسلامی از شیخ شلتوت و کاشف الغطا و امام خمینی (ره) و علمای بزرگ دیگر در خصوص وحدت امت اسلامی، اظهار داشت: امروزه باید ما با روشهای علمی و آکادمیک این راه را پیگیری کنیم.
وی استقبالی که کشورهای مختلف اعم از شیعه و سنی از وجود دانشگاه مذاهب اسلامی و فعالیتهای این دانشگاه کردند را مورد توجه قرار داد و گفت: این استقبال نشان از تقریبی واقعی بودن نه ادعایی بودن دانشگاه مذاهب اسلامی دارد و این دانشگاه میتواند نسلی تقریبی را برای جهان اسلام تربیت کند.
دکتر مختاری همچنین به مدل علمی و عملی تقریب در جمهوری اسلامی ایران پرداخت و تاکید کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی نمونه عینی، علمی و عملی تقریب در جمهوری اسلامی ایران است که به ابتکار مقام معظم رهبری تأسیس شده و فعالیت میکند.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی افزود: برای رسیدن به تقریب باید با روش علمی و آکادمیک وارد شویم که این دانشگاه با همین هدف و رویکرد ایجاد شد و در آنجا شیعه و سنی در کنار هم و با وجود مباحث علمی، خط قرمزشان بحث تقریب و احترام به باورهای همدیگر هست.
انتهای پیام/