به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، بهرام باقری مدیرعامل گروه صنایع غذایی کوبودنا با بیان اینکه این گروه صنایع غذایی مطالعات پروژه تولید نان دارو یا بیو نان را از سال گذشته آغاز کرده بود، گفت: نتیجه این مطالعات پس از بررسی و امکان سنجیهای لازم به خطوط تولید انتقال یافت تا برای اولین بار در استان نانهای پروبیوتیک تولید شوند.
وی افزود: نان داروها که از آنها به عنوان نانهای فرا سودمند یا بیونان یاد میشود، حاوی نوعی خاصی از باکتری پربیوتیک هستند که در فرآیند طبخ و نگهداری نان زنده میمانند و فواید سودمند بسیاری برای بدن در صورت مصرف منظم دارند.
مدیرعامل گروه صنایع غذایی کوبودنا با اشاره به اینکه نان داروها برای اولین بار است که در استان تولید میشوند، تصریح کرد: مصرف نانهای حاوی پربیوتیک از مشکلات گوارشی پیشگیری میکند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد، باکتریهای مضر دستگاه گوارش به ویژه روده را از بین میبرد و موجب جذب غذا و تامین ویتامینها و مواد مغذی مورد نیاز بدن میشود.
باقری مصرف این نان را توصیه کارشناسان سلامت دانست و با بیان اینکه بیو نانها در کنار داروها خواص درمانی و پیشگیرانه دارند، بیان کرد: تیم علمی و پژوهشی کوبودنا خلا این نانهای سودمند را بر روی سفره مردم احساس کرد و لذا برای جبران آن وارد عمل شد که حالا مردم کل کشور و بالاخص مردم استان میتوانند به راحتی به نان داروهای تولیدی کوبودنا دسترسی داشته باشند.
وی بیان کرد: گروه صنایع غذایی کوبودنا تولید نانهای سلامت را در دستور کار خود قرار داده و تاکنون محصولات ارزشمند بسیاری را تولید کرده است که برخی از آنها در هیچ کجای کشور تولید و عرضه نمیشوند.
انتهای پیام/غ