به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان با مدال طلای محمد گنج خانلو مدال نقره حسین محمدی ها برنز امیر حسین جمشیدیان و کسب اولین مدال برنز تاریخ دوچرخه سواری استقامت جاده توسط سمیه یزدانی مسابقات قهرمانی آسیا ازبکستان را به پایان رساند.
در این دوره از مسابقات قهرمانی آسیا جاده تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان توانست نتایج قابل قبولی را کسب کند. همچنین می توان گفت با کسب مدال های رنگارنگ در قهرمانی آسیا جاده نتیجه نگرفتن های اخیر دوچرخه سواری کشور را جبران کرد.
در این راستا مازیار فرزاد مربی سابق تیم ملی دوچرخه سواری کشورمان در گفتگو با خبرنگار گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان بیان کرد: امسال تیم ملی در قهرمانی آسیا جاده عملکرد مناسب و قابل قبولی داشت. در بخش بانوان سمیه یزدانی توانست اولین مدال رشتهی استقامت جاده قهرمانی آسیا را در ردهی سنی بزرگسالان کسب کند و کسب این مدال جای امیدواری بسیار زیادی دارد. وقتی یک مدال برای اولین بار کسب میشود نشان دهندهی آن است که زیر ساختهای آن رشته فراهم شده است. در ردهی سنی امید دو مدال خوش رنگ و با ارزش کسب شد. گنج خانلو مدال طلا استقامت جاده و مدال برنز جمشیدیان در تایم تریل انفرادی را کسب کردند.
او افزود: در ردهی پیشکسوتان محمدیها توانست مدال کسب کند. کسب این مدالها نشان میدهد که برنامه ریزیها به خوبی انجام شده است. مقایسه عملکرد تیم با سالهای گذشته کار درستی نیست. نتایج نسبت به سال گذشته نتیجهی بهتری کسب کردیم چرا که سال گذشته در تایم تریل تیمی نیز مدال داشتیم، اما امسال با کسب اولین مدال در بخش بانوان جبران شد. البته باز هم میگویم که قابل مقایسه نیست. ورزش دوچرخه سواری رو به توسعه است پیش از این در بخش بزرگسالان و جوانان آقایان سرمایه گذاری میشد، اما اکنون در بخش بانوان نیز سرمایه گذاریهای لازم صورت میگیرد. در ۳ سال گذشته هزینههای خوبی در این بخشها انجام شده است که امسال نتیجهی آن را کسب کردیم.
فرزاد درباره حفظ مدال بانوان در استقامت جاده عنوان کرد: در طول سه سال گذشته زیر ساختهای خوبی همچون فضاهای تمرینی و اردوهای مشترک و باشگاهها برای بانوان فراهم شده است که این ظرفیتها باید افزایش یابد. ماندانا دهقان و سمیه یزدانی در طول این مدت مدام در اردوها بودند و در ۳ سال اخیر است بازیکنان با تمرینات مداوم پیش میرفتند. یکی از زیر ساختهای اساسی که باید جامعهی ورزشی انجام دهد تقویت باشگاهها برای جذب بانوان است. وقتی جامعه مشاهده کند که بانوان دوچرخه سوار ما رو به پیشرفت هستند باشگاهها از تیم داری در حوزه بانوان استقبال خواهند کرد. وقتی تعداد باشگاههای بیشتری داشته باشیم رقابت بیشتر میشود در نتیجه باشگاهها به اردوهای برون مرزی اعزام میشوند. باید بتوانیم نفراتی را دائم در بخش بانوان پرورش دهیم.
او در ادامه بیان کرد: ایران با ۱۳ ورزشکار و تیم قزاقستان با ۳۵ ورزشکار در قهرمانی آسیا شرکت کرد و تمرکز ایران بر روی کیفت تیم ملی دوچرخه سواری بوده است. البته ما هم باید بتوانیم تیم هایمان را به اردوهای مشترک و مسابقات برون مرزی اعزام کنیم. باید نگاه جامع تری به ورزش دوچرخه سواری داشت که توجه به باشگاهها بسیار مهم خواهد بود و دوچرخه سواری با شرکت در مسابقات بین المللی میتواند حرفی برای گفتن داشته باشد. در یکی دو سال اخیر اعزامهای ما کم شده است، اما کیفیت تیمهای ملی و کادر فنی ب بالا رفته است و نشان میدهد کمی اعزام و نفرات تاثیری بر روی نتیجه نداشته است. اعزامهای بیشتر باعث حفظ نفرات و استعدادهای تیم دوچرخه سواری میشود.
فرزاد در پایان اظهار کرد: مهدی سهرابی یکی از بزرگان دوچرخه سواری ایران است و کاپیتان تیمهای ملی دوچرخه سواری است. گاهی ممکن است ورزشکار در مرز آمادگی نباشد، اما میتواند بار روانی و فکری و جسارت خوبی را وارد تیم ملی می کند. سهرابی اسطوره بخش استقامت است. او جسارت خوبی را به بازیکنان برای رقابت در مسابقات میدهد و جزو اولین لژیونرهای دوچرخه سواری ایران است و توانسته تور بینالمللی را تجربه کند.
بیشتر بخوانید:
کسب اولین مدال طلا در مسابقات قهرمانی آسیای دوچرخه سواری
انتهای پیام/