ممبینی گفت: اصناف کارنامه خوبی در مدیریت بازار ارائه کرده اند و کوتاهی نداشته اند و در فرایند تامین و توزیع کالا دولت را همراهی کرده اند.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، سعید ممبینی، رئیس اتاق اصناف ایران در سومین اجلاس دوره هفتم هیئت نمایندگان اتاق اصناف ایران که صبح امروز ۹ اردیبهشت ماه با حضور رئیس بسیج اصناف کشور و رئیس مرکز امور اصناف و بازرگانان و نمایندگان اتاق اصناف ایران از سراسر کشور در هتل پردیسان شهر مشهد برگزار شده بود، اظهار کرد: اتاق اصناف ایران رسالت خود را در بحث تنظیم بازار اجرایی کرده و در هر گامی که ممکن بود مشکلی برای تامین و توزیع در بازار ایجاد شود راهکار‌ها و پیشنهاداتی را به وزارت صمت ارائه داده است و در برخی موارد خواستار متوقف شدن صادرات برخی از کالا‌ها که میتوانست صادرات آن برای تنظیم بازار مشکل ایجاد کند، داشته است.


بیشتر بخوانید: اتاق‌های اصناف عضو رسمی کارگروه ویژه "رونق تولید" شدند


وی تصریح کرد: با همراهی هیات رئیسه اتاق اصناف ایران در تمامی جلسات هفتگی و جلساتی که با مجلس، وزارت صمت، کمیسیون اقتصادی و کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی و بانک مرکزی داشتیم، تلاش کردیم صدای اصناف باشیم و مشکلات و مسائل پیش آمده در حوزه وضعیت اقتصادی بازار، مالیات و حوزه تامین به گوش مسئولان برسانیم.

ممبینی اظهار کرد: در سایه ارتباطات برای اولین بار در بودجه سال ۹۸ دولت ردیف مالی برای اتاق اصناف اختصاص داده شده و این یک باب جدید است و امید داریم بتوانیم اعتباراتی برای جبران تامین بودجه بازرسی را نیز احصاء کنیم.

افزایش ۲۵ درصدی میزان فروش‌های فوق العاده

رئیس اتاق اصناف ایران در خصوص برگزاری فروش‌های فوق العاده در سال ۹۷ اظهار کرد: در اسفند سال ۹۷ حدود ۸ هزار و ۳۵۳ واحد فروش فوق العاده در کشور داشتیم که نسبت به سال ۹۶ حدود ۲۵ درصد افزایش داشته که حاکی از مشارکت بیشتر اصناف و اتحادیه‌ها در مساله تنظیم بازار است و در این راستا استان فارس با ۲ هزار و ۵۲۰ واحد و استان خراسان رضوی با ۹۱۶ واحد بیشترین فروش فوق العاده را داشتند.

وی در خصوص برگزاری نمایشگاه‌های بهاره در اسفند ۹۷ تصریح کرد: در اسفند سال ۹۷ حدود ۱۳۸ نمایشگاه بهاره در کشور با ۱۵ هزار ۸۴۳ غرفه برگزار شدکه نسبت به سال قبل حدود ۳۸ از نظر تعداد و ۲۸ درصد از نظر تعداد غرفه نسبت به سال قبل کاهش داشته و استان کرمانشاه با برگزاری ۱۴ نمایشگاه و استان هرمزگان با برگزاری ۱۲ نمایشگاه بیشترین نمایشگاه را برگزار کرده اند.

ممبینی تاکید کرد: از تعداد فروش‌های فوق العاده یی که برگزار شده ۳۷ درصد در حوزه پوشاک و کیف و کفش، ۲۳ درصد خشکبار و شیرینی، ۱۷ درصد مواد غذایی، ۱۳ درصد شوینده و ۱۰ درصد موادپروتینی عرضه داشته اند.

۱۳ هزار میلیار تومان خسارت سیل به واحد‌های صنفی

رئیس اتاق اصناف ایران در خصوص میزان وارده خسارت سیل به اصناف گفت: خسارت وارده از سیل به واحد‌های صنفی بیش از ۱۳ هزار میلیارد تومان بوده است که فقط ۳ هزار میلیارد تومان خسارت به مزارع نیشکر وارد شده است و۳۰ هزار هکتار از مزارع نیشکری را از دست داده ایم و حدود ۳۰۰ هزار تن شکر آسیب دیده که با پیگیری‌های انجام شده مجوز واردات ۴۰۰ هزار تن شکر به کشور برای تامین بازار گرفته شده است.

وی تصریح کرد: در سیل اخیر بیش از ۸ هزار و ۸۰۰ واحدصنفی آسیب دیده اند که هنوز برخی از شهر‌ها در استان خوزستان مانند شادگان، خرمشهر و آبادان برآورد خسارت نشده اند و همچنان درگیر سیل هستند و تاکنون یک هزار و ۱۷۰ میلیارد تومان پیش بینی خسارت صورت گرفته و نمایندگان ستاد بحران اتاق اصناف ایران در مناطق سیل زده مستقر شده اند.

ممبینی در خصوص امداد و کمک رسانی واحد‌های صنفی به مناطق سیل زده اظهار کرد: در این راستا با همراهی بسیج اصناف کشور و اتاق اصناف ایران یک همایش در استان گلستان و شهرستان آق قلا و یک همایش نیز در استان خوزستان برگزار شد و بین ۳۵ تا ۴۰ میلیارد تومان کمک نقدی و غیر نقدی از سوی اصناف و اتاق‌های اصناف به مناطق سیل زده ارسال شد.

رئیس اتاق اصناف ایران گفت: خوشبختانه تصمیم‌های خوبی در راستای احیا و بازسازی مناطق سیل زده گرفته شده و به همین منظور کارگروهی تشکیل شده که قرار است ۳۰ هزار بسته لوازم خانگی از سوی ستاداجرایی حضرت امام خمینی (ره) و ۴۰ هزار بسته لوازم خانگی از سوی هلال احمر به این مناطق ارسال شود.

وی تاکیدکرد: با توجه به بالا بودن حجم خسارت‌های وارده به واحد‌های صنفی در مناطق سیل زده از دولت خواستاریم در خصوص بیمه و مالیات این واحد‌ها تصمیمات مناسبی گرفته شود و به اصناف قول استمهال مالیات و بیمه این واحد‌ها داده شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار