به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، حمیدرضا دانش معاون بهبود تولیدات گیاهی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، از آغاز کشت پیاز در سطح ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی این استان خبر داد.
وی با بیان انجام این کشت به صورت ۱۰۰ درصد نشایی، گفت: افزایش محصول، کاهش مصرف آب، یکنواختی فواصل کشت و حفظ بافت خاک از مزایای کشت نشایی است.
دانش افزود: مزارع پیاز چهارمحال و بختیاری بیشتر در شهرستانهای بروجن، کیار، لردگان و شهرکرد قرار دارد.
به گفته وی؛ امسال ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت بهاره محصولاتی از جمله سیب زمینی، چغندرقند، ذرت و لوبیا اختصاص مییابد.
انتهای پیام/خ