جعفریان گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران با دانشگاه ملی سنگاپور که یکی از ۳۰ دانشگاه برتر دنیاست تفاهم نامهای را امضا کرده است.
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، علی جعفریان در نشست خبری که در حاشیه هفتمین نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت برگزار شد، با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نه تنها به عنوان یک دانشگاه علوم پزشکی بلکه به عنوان نماینده ایران در این نشست میزبانی را بر عهده داشت، گفت: در شرایطی که تحریمها در طی سال گذشته شدیدتر شده است اما دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست در نشست بین المللی حوزه سلامت به خوبی ظاهر شود، به طوریکه خوشبختانه به اذعان مهمانان خارجی این نشست با کیفیت بالایی از نظر سطح علمی برگزار شد.
جعفریان ادامه داد: هفتمین نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت محل انتقال دانش، تبادل تجربیات و امید در حوزه سلامت است و ما دیپلماسی سلامت را با برگزاری این نشست تحقق بخشیدیم.
وی با اشاره به امضا تفاهم نامه بین دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران و دانشگاه ملی سنگاپور گفت: دانشگاه ملی سنگاپور یکی از ۳۰ دانشگاه برتر دنیاست و دانشکده بهداشت علوم پزشکی تهران به عنوان قطب علوم بهداشتی کشور با نماینده دانشگاه ملی سنگاپور تفاهم نامهای را امضا کرده است.
قرار است این ۲ دانشکده در آموزش بهداشت و تحقیقات و پژوهش در زمینه بیماریهای غیر واگیر و کمک به انجام بهتر خدمات بهداشتی تعاملاتی داشته باشند و این تفاهم نامه در این حیطهها به امضا ۲ دانشگاه رسیده است.
رئیس هفتمین نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت بیان کرد: اکثر مهمانان خارجی از مهمان نوازی ایرانیان سخن میگفتند و اظهار داشتند که توقع برگزاری نشستی با این کیفیت را از کشور ایران با وجود تحریمها نداشتند و کار میزبانان بعدی نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت به دلیل بالا بودن کیفیت نشست برگزار شده در ایران سختتر میشود و همه اینها نشان دهنده توانمندی علوم پزشکی تهران به عنوان نماینده ایران برای برگزاری این نشست است.
جعفریان تصریح کرد: در شرایط ایران هراسی ما نشستی جهانی در حوزه سلامت را باکیفیت بالا برگزار کردیم و دیدیم که دانشمندان برجشته جهان در حوزه سلامت به ایران آمدند و دیدند که کشور ما آن طور که دشمنانمان میگویند نیست و معاون اول رئیس جمهور و وزیر بهداشت نیز با حضور خود در این نشست و توئیتهایی که زدند برگزاری این نشست در شرایط ایران هراسی را موجب افتخار دانستند.
درباره بحث آموزش در نظام سلامت گفت: آموزش رقابتی است و بسیاری از دانشگاهها تلاش میکنند تا دانشجویان بین الملل خود را افزایش دهند بسیاری از موسسات و دانشگاههای برجسته دنیا که در هفتمین نشست منطقهاتی مجمع جهانی سلامت تعجب میکنند که چطور دانشگاه علوم پزشکی تهران هفت درصد از دانشجویانش بین المللی هستند.
وی ادامه داد: باید دانست که جذب دانشجویان بین المللی به مسائل سیاسی و رفت و امد دانشجویان نیز بستگی دارد، هفتمین نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت فرصت مناسبی است تا ظرفیتهای ایران معرفی شود و دانشجویان بین المللی که از ۲۱ کشور به این نشست آمده اند بهترین تبلیغ کنندگان برای دانشگاه علوم پزشکی تهران هستند چرا که سطح بالای نشست منطقهای مجمع جهانی سلامت را به عینه دیدند و تاکید داشتند.
جعفریان در مورد موضوع تاثیر تحریم در حوزه سلامت و دستاوردهای این نشست گفت: جامعه آکادمیک متوجه اثرات تحریم بر حوزه سلامت ایران بوده است، ولی چون جامعه آکادمیک از حوزه سیاست فاصله دارد نمیتوانیم انتظار اتفاقات بزرگی در زمینه رفع تحریمات در حوزه سلامت باشیم، اما همیشه جامعه آکادمیک به راحتی صحبت میکنند و این موضوع تاثیر تحریمها بر سلامت را به گوش جهانیان خواهند رساند.
انتهای پیام/