به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج فرج الله راد مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: در شورای آموزشهای فنی و حرفهای باشت از دستگاههای فرهنگی و رسانههای ارتباط جمعی خواست تا در راستای ترویج فرهنگ مهارت آموزی و اهمیت برای جامعه و خانوادهها بیش از پیش تلاش کنند.
وی بیان کرد: با وجود تلاشهای انجام شده همچنان کفه ترازوی نیروهای تحصیل کرده آکادمیک سنگینتر از افراد دارای مهارتهای حرفهای است.
مدیر کل فنی وحرفهای آموزش فنی و حرفهای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: با توجه به رسالت فنی و حرفهای تلاش میشود تا با ارزیابی تجارب سالهای گذشته چالشها بازبینی و نقاط قوت و ضعف را شناسایی کنیم تا خروجی بهتری در حوزه مهارت آموزی داشته باشیم.
راد ابراز داشت : مهارت آموزی مسیر دستیابی به مشاغل پایدار را هموارتر میکند.
وی گفت: هدف از تشکیل این جلسه ارائه راهکارها و تشریح مشکلات و نواقص مراکز است تا امسال نسبت به پارسال وضعیت آموزش و اشتغال بهبود یابد.
رئیس اداره فنی و حرفهای باشت نیز در این نشست گفت: احداث مهمانسرا برای اقامت بازدیدکنندگان و یا افرادی که هنگام برگزاری آزمون به این شهرستان سفر میکنند یکی از مهمترین نیازهای این حوزه در شهرستان است.
مسعود روانگرد اضافه کرد:اختصاص تجهیزات جهت آموزش در رشتههای جدید بخصوص کشاورزی و باغداری در باشت نیازمند همت مسئولان است.
روانگرد اظهار داشت: پارسال مرکز فنی و حرفهای این شهرستان بیش از ۱۳۳ هزار نفر ساعت آموزش را در قالب ۴۴ دوره به تعداد ۶۷۹ نفر دوره برای متقاضیان برگزار کرد.
وی بیان کرد: ۵۰۳ نفر از مهارت آموزان سال گذشته برای شرکت در آزمون معرفی شدند که ۲۱۸ نفر موفق به کسب حد نصاب لازم شدند.
روانگرد گفت:این متقاضیان در رشتههای صنعت ساختمان، گلیم بافی و قالی بافی آموزش دیدند.
شهرستان ۲۲ هزار نفری باشت در جنوب کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.
انتهای پیام/غ