خواص تره بسیار گسترده بوده شامل پیشگیری از سرطان، بیماری‌های قلبی، کمک به تقویت عضلات و بهترین خوراکی برای کودکان کم اشتها است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طبیعت آن خیلی گرم و خشک است و دارای ویتامین آ، ب ۱ و ب ۲، ث، آهن، تیامین و نیاسین، کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم است.

این گیاه را جایگزین آنتی بیوتیک کنید

خواص درمانی تره

۱ - محرک، ادرار آور و قاعده آور است و گرفتگی‌های کبدی را بازمی کند، قصب الریه را پاک می‌کند، خونریزی‌ها به خصوص خون بواسیر را قطع می‌کند، کمر را تقویت و نیروی جنسی را زیاد می‌کند، دستگاه گوارش را تقویت و روماتیسم را درمان می‌کند، سبب ریزش اشک چشم می‌شود.

۲ - اگر میل دارید که استفراغ کنید، آب آن را بگیرید و با عسل مخلوط کنید و بنوشید. آن را با جو دو سر بپزید و بخورید. به مزاج لینت می‌دهد، روده‌ها را ضد عفونی می‌کند، هاضمه را تقویت می‌کند، برای درمان آسم یا تنگی نفس مفید است.

۳ - شب ها، تازه‌ی آن را بکوبید و در رحم بگذارید. آن را تمیز می‌کند، ترشحات آن را برطرف می‌سازد و از سقط شدن جنین جلوگیری می‌کند. تازه آن را کوبیده و با نمک ضماد کنید. زخم‌های بد و عفونی را درمان می‌کند. تازه آن را هر روز خرد کنید و با آن کوکو بپزید و بخورید. بواسیر بادی را درمان می‌کند.

۴ - آب تازه آن را بگیرید، بعد کندر ساییده را با آن مخلوط کنید و در بینی بچکانید و تفاله‌ی تره را با کمی سرکه بر پیشانی ضماد کنید. خونریزی بینی را قطع می‌کند. کوبیده‌ی برگ تازه آن را با زرد چوبه ساییده مخلوط کنید و شیاف بسازید و استعمال کنید. اسهال را بند می‌آورد.

۵ - خرد شده‌ی برگ‌های تازه آن را در سرکه بریزید و نمک اضافه کنید و بپزید، سپس مدتی در آب آن بنشینید. ورم رحم را درمان می‌کند. تازه‌ی آن را بکوبید و با سماق ساییده مخلوط کنید. اگزما، مخملک و زگیل را درمان می‌کند.

دیگر خواص تره

۶ - خوردن تره بعد از غذا مانع از ترش شدن آن شده و از ترشی معده جلوگیری می‌کند. ملین و برطرف کننده قولنج است. اگر با عسل خورده شود، برای رفع، کلیه عوارض مربوط به سردی غذا موثر می‌باشد و پخته آن با عسل برای رفع درد سینه مفید است.

۷ - سوخت و ساز بدن را تامین می‌کند و همچنین موجب زیاد شدن شیر مادر می‌شود. برای مبتلایان به سو هاضمه، درد مفاصل، نقرس، تصلب شرایین، چربی خون، سنگ کلیه توصیه می‌شود.

تذکر مهم برای مصرف سبزی تره

دیر هضم و نفاخ است، خون را می‌سوزاند، بینایی چشم را کاهش می‌دهد، لثه را خراب می‌کند، برای گرم مزاجان مضر است. مصلح آن گشنیز و کاسنی است. افرادی که به ناراحتی‌های ورم کیسه صفرا، ضعف بینایی، نفخ، سردرد، پریشان خوابی، ضعف حافظه، ورم کلیه و ناراحتی‌های معده دچار می‌باشند، با احتیاط مصرف نمایند.

خواص درمانی تخم تره

هر روز آن را بو بدهید و بخورید. دل پیچه و اسهال که همراه با پیچش شکم است و همچنین اسهال‌های طولانی و مزمن را متوقف می‌کند. دو مثقال از آن را با دو مثقال تخم مورد مخلوط کرده بخورید. برای امراض سرد نافع است، اشتها را زیاد می‌کند، کلیه، مثانه و کمر را تقویت می‌نماید، خون ریزی از هر عضوی را قطع می‌کند، باز کننده‌ی گرفتگی‌های بلغمی مجاری کبد می‌باشد. آن را بجوشانید و بخور آن را هر روز به مقعد بدهید و پنج روز هم تخم تره بیابانی را بخورید. بواسیر را درمان می‌کند.

منبع:رکنا

انتهای پیام/

آنتی بیوتیک طبیعی را جایگزین داروهای شیمیایی کنید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.