به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، ناصری فرماندار بیرجند با گرامیدشت روز معلم و هفته کارگر گفت: سال گذشته پرداخت ۴۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات منجر به ایجاد اشتغال برای ۲ هزار و ۸۹ نفر در سطح شهرستان بیرجند شده است.
وی افزود: در حوزه اشتغال روستایی و عشایری نیز ایجاد ۸۵۲ نفر شغل پیشبینی شده است که امیدواریم امسال با بهرهبرداری از طرحهای اشتغالزایی محقق شود.
فرماندار بیرجند بیان کرد: سال گذشته برای بیش از یک سوم جمعیت شهرستان بیرجند فرصت شغلی ایجاد شده ۱۶ واحد صنعتی به چرخه تولید برگشتند.
ناصری تصریح کرد: تولید و جذب سرمایه گذار از اولویتهای امسال است همچنین تشکیل رسمی شرکت توسعه و عمران شهری در بیرجند در دستور کار است.
وی گفت: اتمام پروژههای نیمه تمام ادارات در نیمه ابتدای امسال و تاکید بر نظارت فنی بر پروژهها از مسائل اصلی است که پیگیری و دنبال میشود.
فرماندار بیرجند اظهار داشت: باید آزادسازی و عدم تعرض به حریم رودخانهها جدی گرفته شود تا در آینده و زمان بارندگی با مشکل مواجه نشویم.
وی افزود: مدیرانی که مشمول ماده ۲۹ قانون انتخابات هستند و تمایل به شرکت در انتخابات دارند باید از ۱۰ تا ۱۶ خردادماه از سمت شغلی خود استعفا دهند و مدیرمافوق آنان این استعفا را تایید کند.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیرجند نیز در این جلسه اظهار داشت: جمعیت کارگری شهرستان بیرجند ۳۹ هزار نفر است که با احتساب خانوادههای آنان نیمی از جمعیت شهرستان را شامل میشوند.
شریفیمقدم گفت: سال گذشته در جهت رونق تولید و ایجاد اشتغال اقدامات خوبی انجام شده و ۱۶ جلسه کارگروه اشتغال در شهرستان برگزار شده است.
وی بیان کرد: یک هزار و ۱۰۰ طرح مشاغل خانگی و اشتغال پایدار روستایی در سال ۹۷ تصویب شد که به این طرحها ۴۶ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده و پیشبینی ایجاد اشتغال برای بیش از ۲ هزار نفر است که امسال این طرحها به بهرهبرداری میرسد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیرجند تصریح کرد: ۲۵۰ تعاونی در شهرستان بیرجند فعال است و در حال حاضر ۲ هزار نفر در این تعاونیها شاغل هستند.
وی گفت: امسال شرکت تعاونی توسعه و عمران شهری شهرستان بیرجند که دارای پشتوانه قانونی و امتیازات خاص است تاسیس میشود.
مدیر آموزش و پرورش بیرجند نیز اظهار داشت: مهرشهر بیرجند با کمبود مدرسه مواجه است، چون با وجود ۶۵ هزار نفر جمعیت در این منطقه هنوز دبیرستان مقطع دوم و هنرستان نداریم.
یکهخانی افزود: باید برای دانسآموزان در مهرشهر چاره اندیشی کرد و در این راستا نیازمند اختصاص اعتبارات عمرانی بیشتر به آموزش پرورش هستیم.
وی از وجود ۶۶ مدرسه دونوبته در بیرجند خبر داد و افزود: کمبود سرانه آموزشی، کمبود شدید فضای آموزشی و اعتبارات از دیگر مشکلات آموزش و پرورش بیرجند است و در مهرشهر تنها ۱۰۰ کلاس درس داریم.
انتهای پیام / ط ا