به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،نصر آبادی در حاشیه بازدید از عرصههای منابع طبیعی شهرستان زیرکوه گفت: طرحهای منابع طبیعی در راستای مدیریت مرتع، مقابله با بیابان زدایی و مدیریت چرا انجام میشود.
وی به ظرفیت عرصههای منابع طبیعی اشاره کرد و افزود: خوشبختانه ظرفیتهای خوبی را نظیر جنبههای گردشگری و اکوتوریسم در عرصههای منابع طبیعی خراسان جنوبی به خصوص در شهرستان زیرکوه شاهد هستیم.
مدیرکل منابع طبیعی خراسان جنوبی از وجود منحصر به فردترین گونه گیاهی که در تثبیت شنهای روان کاربرد دارد در شهرستان زیرکوه خبر داد و بیان کرد: این گونه گیاهی منحصر به فرد دیودال تنها در شهرستان زیرکوه رشد میکند.
نصرآبادی به ظرفیتهای بومگردی خراسان جنوبی اشاره و تصریح کرد: در شهرستان زیرکوه جاذبههای بوم گردی و ظرفیتهای گردشگری متفاوتی وجود دارد که این شهرستان را با نقاط دیگر متفاوت کرده است.
وی با اشاره به دره تجنود شهرستان زیرکوه خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته ۴۵ هکتار تخصیص زمین از جانب منابع طبیعی صورت گرفته است و در زمینه افزایش زمین یا افزاش کشت مشکلی در واگذاری زمین در دره تجنود وجود ندارد.
مدیرکل منابع طبیعی خراسان جنوبی با بیان اینکه بر اساس دستور امور اراضی و ارائه طرح متناسب در تخصیص زمین مشکلی وجود ندارد یادآور شد: یکی از خروجیهای اصلی سازمان آبخیزداری تولید علوفه است که در این راستا در سالهای نرمال، سالی ۷۰۰ هزار تن در سطح استان علوفه تولید شده است.
نصرآبادی از انجام نخستین پروژه بینالمللی کشور در آهنگران خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر به پروژههای ملی نیازی نداریم چرا که با استفاده از اعتبارات استانی و تلفیق آن با پروژه ملی به سمت تعمیم پروژه ترسیب کربن حرکت میکنیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر الگوی مدیریت جامع رویکرد سازمان جنگلها و امور آبخیزداری و اساس کار، مشارکتهای مردمی است افزود: یکی از اهداف اجرای پروژه ملی روی آوری به سمت پایداری آب و خاک و تثبیت اشتغال است.
مدیرکل منابع طبیعی خراسان جنوبی به اعتبارات صندوق توسعه ملی اشاره کرد و یادآور شد: در سال ۹۸ قریب به ۱۵۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی پیش بینی شده است.
انتهای پیام / ط آ