ملک‌زاده گفت: در مجله لنست از تاریخچه سلامت از ابتدای تاریخ تاکنون به ویژه دستاوردهای سلامت پس از پیروزی انقلاب رونمایی شد.

ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در حاشیه نشست منطقه ای مجمع جهانی سلامت درباره رونمایی یکی از معتبرترین مجله های سلامت جهان با محوریت ایران در این نشست که برای نخستین بار در منطقه غرب آسیا و شرق آفریقا در ایران برگزار شد، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  با بیان اینکه که مجله لنست یکی از معتبترین مجله در جهان در حوزه سلامت است، اظهار کرد: این مجله گزارش هایی درباره سلامت کشورهای مختلف منتشر می کند و گزارشی که این ماه منتشر شده مربوط به ایران است.

وی ادامه داد: در این شماره مجله لنست مقاله بزرگی چاپ شد که با ضمائم مقاله در مجموع 85 صفحه با عنوان «ایران در حال گذار» بود، به  تاریخچه سلامت ایران از ابتدای تاریخ تاکنون به ویژه دستاوردهای سلامت پس از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره دارد که یکی از دستاوردهای مهم کاهش مرگ و میر کودکان، نوزادان ، مادران و افزایش امید به زندگی است.

بیماری های غیرواگیر چالش حال و آینده سلامت ایران

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اظهار کرد: همچنین ایران کنترل بسیار خوبی در بیماری های عفونی مثال اسهال های کودکان و مالاریا داشته است در این شماره مجله لنست مورد توجه قرار گرفته است و از این پس بیماری های غیر واگیر چالش های حال است و این شماره مجله لنست به چالش های 20 سال آینده سلامت ایران می پردازد.

ملک زاده توجه به بیماری های غیرواگیر را یکی از محورهای این شماره مجله لنست دانست و گفت بیماری های غیرواگیر ما در وزارت بهداشت برنامه های تدوین کرده ایم و این مقاله را هر کسی مطالعه کند با تجربه سلامت در ایران آشنا می شود و ضمن اتفاق هایی تلخی که در گذشته بوده است موفقیت های درخشانی در سال های اخیر داشته ایم.

مقاله مجله لنست به همت 46 نویسنده ایرانی مقیم داخل و خارج

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بیان کرد: این مقاله 80 صفحه ای که در مجله لنست منتشر شده به همت 46 نویسنده از محققان ایرانی مقیمخارجی و داخلی هستند و 20 صفحه اصل مقاله و 60 صفحه از ضمائم آن است.

ملک زاده گفت: یکی از بیماری هایی که در ایران افزایش پیدا کرده سرطان است چرا که امید به زندگی زیاد شده است وقتی سن جامعه بالا می رود به دلیل اینکه 90 درصد سرطان ها در انسان های مسن اتفق می افتد و امید به زندگی در ایران افزایش پیدا کرده است و خوشبختانه برنامه هایی داریم که با تشخیص زودرس و پیشگیری مرگ و میر و ابتلا را کاهش دهیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.