سیجانی گفت: آمار‌ها نشان از افزایش رغبت بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در حوزه صنعت این استان دارد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت گفت: صدور جواز تاسیس یکی از شاخص‌های مهم در رغبت به سرمایه گذاری جدید دربخش صنعت است که طی سال ۹۷، تعداد ۵۰۰ فقره جواز تاسیس ایجادی با سرمایه گذاری ۳۰ هزار و ۷۰۶ میلیارد ریال و پیش بینی اشتغال برای ۱۰ هزار و ۶۸۳ تن و ۷۲ فقره جواز تاسیس توسعه‌ای با سرمایه گذاری ۶ هزار و ۴۱ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای یک هزار و ۵۸۵ تن صادر شد.

وی عنوان کرد: در مجموع تعداد کل جواز تاسیس استان ۲ هزار و ۶۰۸ مجوز با پیش بینی اشتغال برای ۴۲ هزار و ۴۸۶ تن و سرمایه گذاری ۱۱۷ هزار و ۶۰۲ میلیارد ریال است که میزان میل و رغبت به سرمایه گذاری جدید را در استان نشان می‌دهد.

سیجانی افزود: در سال ۹۷ تعداد پنج فقره گواهی تحقیق و توسعه و چهار فقره پروانه تحقیق و توسعه برای واحد‌های صنعتی موجود صادر شده است و درحال حاضر در مجموع ۷۰ واحد دارای گواهی و ۳۷ واحد دارای پروانه تحقیق و توسعه و تعداد ۳۱ فقره پروانه خدمات فنی و مهندسی با اشتغالزایی برای ۱۶۱ تن در استان مشغول فعالیت هستند که بیانگر رغبت به نوآوری و تولید کالا‌های جدید و دانش بنیان در بخش صنعت قم است.

وی ادامه داد: همچنین در سال گذشته تعداد ۱۳۳ فقره پروانه بهره برداری ایجادی با چهار هزار و ۲۸۴ میلیارد ریال سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال برای ۲ هزار و ۶۴۳ تن و تعداد ۱۰۴ فقره پروانه بهره برداری توسعه‌ای با ۲ هزار و ۲۴۸ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۲ هزار و یک تن صادر شده و در مجموع تعداد ۲ هزار و ۲۷۸ فقره پروانه بهره برداری با اشتغالزایی ۵۴ هزار و ۴۵۶ تن و سرمایه گذاری ۴۶ هزار و ۱۲۱ میلیارد ریال در استان قم صادر گردیده است.

وی همچنین در خصوص وضعیت استقرار صنایع در شهرک‌های صنعتی قم تصریح کرد:بر اساس قانون به دنبال استقرار صنایع نوین، کم آب بر و با درصد آلایندگی تحت کنترل در استان هستیم و در این رابطه نکات زیست محیطی را مورد توجه قرار خواهیم داد.

وی ادامه داد: افتتاح طرح‌های مرتبط با تکمیل زنجیره تولید و تهیه مواد تامین کننده مواد اولیه صنایع استان از جمله راهبرد‌های سازمان صمت قم است.

۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که از این تعداد حدود ۹۰ درصد مربوط به صنایع کوچک و متوسط است؛ همچنین بیش از ۵۳ هزار تن در واحد‌های صنعتی استان فعالیت می‌کنند.

قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.

انتهای پیام /ح

رغبت به سرمایه گذاری در بخش صنعت قم افزایش یافته است

برچسب ها: صنعت ، حقوق شهروندی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.