به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید؛ خاطراتی که میتواند شیرین یا تلخ باشد.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره راههای صحیح برای کاهش وزن در روزهای باقی مانده تا کنکور، اظهار کرد: کنکوریها باید دقت کنند که در زمان مطالعه تغذیهای مناسب داشته باشند و در هنگام مطالعه مواد خوراکی یا هله هوله را کنار دست خود نگذارند، چراکه این مواد به شدت باعث افزایش وزن میشود.
وی بیان کرد: آنچه مهم است وضعیت خواب و تغذیه کنکوریهاست؛ این افراد نباید مدام بنشینند چراکه مقداری حرکت برای آنها مفید است و وضعیت سوخت و ساز بدنشان را بهتر میکند؛ باید پس از ۲۰ دقیقه مطالعه چند حرکت ورزشی انجام دهند و یا در حال حرکت مطالعه کنند.
رحمانی ادامه داد: کنکوریها باید سه وعده اصلی غذا را مصرف کرده و از ۲ میان وعده استفاده کنند، چرا که در این موضوع در قدرت یادگیری بسیار مؤثر بوده و حافظه کوتاه مدت را به خوبی تقویت میکند؛ این افراد باید صبحانه را بین ساعت ۶ تا هشت صبح میل کنند پس از آن در ساعت ۱۰ میان وعدهای شامل خشکبار یا میوهها داشته باشند، ناهار را در ساعت معین و پس از آن میان وعده دیگری داشته باشند و در ساعت هفت الی هشت شب شام را میل کنند.
این متخصص تغذیه افزود: میان وعده در تقویت حافظه کوتاه مدت بسیار مؤثر است و میتوان از خشکبار، یک لیوان شیر به همراه یک عدد خرما و میوه برای پر کردن آن استفاده کرد، همچنین افرادی که از نظر جسمی ضعیف هستند میتوانند یک ساندویچ کوچک میل کنند.
وی با اشاره به اینکه کنکوریها نباید از میان وعدههای پر کالری استفاده کنند، گفت: برخی افراد تصور میکنند اگر از شیرینی و شکلات استفاده کنند دچار افت قند خون نمیشوند و انرژی میگیرند، اما اینطور نیست؛ این مواد در مراحل اولیه میتواند قند خون را بالا ببرد، اما پس از گذشت مدتی قند خون را کاهش میدهد و فرد دچار ضعف خواهد شد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ نکاتی ریز اما مهم که خانواده کنکوریها باید رعایت کنند
رحمانی تشریح کرد: پففیل یا همان ذرت بو داده بدون روغن یکی از بهترین مواد برای میان وعده است؛ هر سه لیوان ذرت بو داده بدون روغن معادل یک واحد نان است که قند خون را نیز کنترل میکند.
این متخصص تغذیه افزود: کسانی که زمینه دیابت و چاقی دارند نباید به هیچ عنوان از مواد شیرینی و پر کالری شیرین استفاده کنند چرا که برای سلامتی آنها بسیار مضر است؛ نان، پنیر و مغزها میتواند برای کنکوریها مفید باشد، اما در مصرف میوهها نباید افراط شود چراکه به دلیل قندی که دارند میتواند باعث افزایش وزن نیز شود.
انتهای پیام/
تورو امام حسین امروز ساعت 3 عصر که کمیسیون آموزش در مورد کنکور جلسه داره پیگیرش باشید، پشت گوش نندازین، ما روز و شب نداریم بخاطر استرس و بلاتکلیفی و سردرگمی، واقعا ممنون
تورو امام حسین امروز ساعت 3 عصر که کمیسیون آموزش در مورد کنکور جلسه داره پیگیرش باشید، پشت گوش نندازین، ما روز و شب نداریم بخاطر استرس و بلاتکلیفی و سردرگمی، واقعا ممنون