به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خاگینه مغزدار تبریز یکی از انواع دسر خوشمزه و مقوی به شمار می رود که مناسب ماه مبارک رمضان است. مهمترین نکته در تهیه خاگینه این است که باید دمای خاگینه و شربتش متضاد باشند. یعنی شربت را وقتی درست کردید بهتر است در یخجال بگذارید. وقتی کاملا خنک شد، روی خاگینه بریزید تا خمیر نشود. در ادامه با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این دسر خوشمزه آشنا شوید.
طرز تهیه شربت خاگینه:
برای تهیه شربت خاگینه ابتدا نصف پیمنه شکر و نصف پیمانه آب و یک چهارم پیمانه گلاب و ۲ دانه هل و یک کم زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید اجازه بدهید مقداری غلیظ شود؛ و بگذارید خنک شود میتوانید آن را داخل یخچال قرار بدهید.
طرز تهیه خاگینه مغزدار تبریزی:
برای تهیه خاگینه ۲ عدد تخم مرغ و یک کم وانیل را با همزن خوب بزنید و بعد ۲ قاشق غذاخوری پر ماست سفت و ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید و یک قاشق بکینگ پودر اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. تابه را روی حرارت گرم کنید و روغن بریزید وقتی روغن داغ شد نصف مواد خاگینه را داخل تابه بریزید و در آن را ببندید وقتی یه کم خودش را گرفت یک مقدار مغز گردو خرد شده بریزید و روی آن پودر دارچین بپاشید و بعد بقیه مواد خاگینه را روی آن بریزید و در آن را بگذارید تا حسابی پف کند. بعد از آنکه خودش را گرفت برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. وقتی دو طرف آن کاملا پخت و طلایی شد شربت خنک شده را روی آن بریزید.
نکته برای تهیه خاگینه مغزدار تبریزی:
* اندازه شربت سلیقهای است من خودم کم شیرین دوست دارم. شما میتوانید میزان شکر و حتی کل شربت را کم و زیاد کنید.
* هنگام پخت خاگینه میتوانید از دمکنی استفاده کنید.
اگر فاصله قابلمه با شعله تان کم است از شعله پخش کن استفاده کنید تا آرام بپزد و نسوزد.
اگر میخواهید پف کند برای این مقدار از قابلمه کوچک استفاده کنید، من از قابلمههای نوزادی استفاده کردم.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/