بیشتر بخوانید:آیینهای شب یلدا در استان چهارمحال و بختیاری
فینگرفودها انواع مختلفی دارند و در فرهنگ غربی بیشتر یک نوع پیش غذا و باز کننده اشتها است و گاهی هم پیشواز وعده اصلی. در این کشورها انواع فینگرفود وجود دارد از سیب زمینی تنوری گرفته تا تا بالهای کبابی یا انواع شیرینیهای کوچک و یا تکههای کوچک پیتزا. ماست و چیپس و چوب شور و سس شکلات نمونههایی از فینگر فود هستند که اغلب ما تجربه استفاده از آن را داشتهایم. ما در این مطلب قصد داریم چند نوع فیگرفود متنوع و البته با موادی ارزان قیمت که با بودجه شما هم متناسب باشد، معرفی کنیم.
کدو سبز سوخاری در فر با دیپ پستوی ماست
مواد لازم:
مواد لازم برای تهیه سس:
طرز تهیه کدوی سوخاری:
۱. فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت (۲۲۰ درجه سلسیوس) گرم کنید. کف یک سینی بزرگ فر را با فویل بپوشانید و یک توری را بالای سینی فر بگذارید. توری را با اسپری آشپزی، چرب کنید. (میتوانید از توری خنک کننده شیرینی پزی استفاده کنید).
۲. کدو سبز را به تکههایی به ارتفاع ۷/۵ سانت و ضخامت ۱/۴ اینچ (۱/۲ سانتی متر) برش بزنید.
۳. آرد را داخل یک کاسه متوسط بریزید. تخم مرغ را در کاسه دیگری بهم زده. در کاسه سوم خرده نان، پاپریکا، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
۴. هر بار چند تکه کدو را بردارید ابتدا در آرد بزنید، تکان دهید تا اضافه آن ریخته شود. بعد آن را در تخم مرغ غوطه ور کنید، در انتها در خرده نان بزنید تا روی آن را به طور کامل بپوشاند.
۵. قطعات کدو سبز را روی توری آماده شده به صورت یک لایه بگذارید. این کار را با سایر برشهای کدو انجام دهید.
۶. کمی روی آنها را با اسپری آشپزی چرب کنید.
۷. کدوها را در فر بپزید تا زمانی که کدو ترد و قهوهای شود یعنی حدود ۱۵ دقیقه.
۸. پس از خارج کردن از فر بلافاصله با سس دیپ سرو کنید.
طرز تهیه سس:
۱. در یک کاسه کوچک، ماست، پستو و نمک را مخلوط کنید.
منبع: cookincanuck
لقمههای موس شکلات با توت فرنگی
همانطور که گفتیم فینگرفود لزوما یک پیش غذا نیست بلکه گاهی هم شیرینی است که برای میان وعده بسیار مناسب است. این فینگرفود بهاری بخاطر رنگهای جذاب مورد علاقه کودکان هم خواهد بود.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. شکلات ذوب شده و ۱/۲ پیمانه خامه زده شده را هم بزنید تا زمانی که خوب مخلوط شود. باقیمانده خامه را در آن بریزید و مخلوط کنید.
۲. ماسوره ستارهای را روی قیف خامه زنی بگذارید، مواد کرم را در کیسه خامه (قیف) بریزید. روی هر یک از کراکرها مقداری کرم بریزید.
۳. روی کرم، توت فرنگی و یک برگ نعناع بگذارید.
نکته
اگر قیف خامه زنی ندارید میتوانید مخلوط را درون یک کیسه پلاستیکی ضخیم ریخته و یک گوشه آن را سوراخ کنید.
منبع: theadventurebite
کباب میوه و پنیر
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. برای درست کردن دیپ، چهار ماده اول را با هم ترکیب کنید. ۱۲ سیخ چوبی بردارید و به ترتیب روی آنها انگور، توت فرنگی و مکعبهای پنیر را بگذارید. بهتر است روی هر سیخ یک تکه پنیر، دو نیمه توت فرنگی و حداقل چهار حبه انگور باشد.
۲. برای سرو کردن هر بار آنها را در دیپ زده و میل کنید.
منبع:tasteofhome
رول کالباس و پنیر با طعم ترش
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. در یک کاسه کوچک، ۷ ماده اول را با هم ترکیب کنید تا زمانی که خوب با هم مخلوط شوند. زغال اخته و پیازچه را داخل آن بریزید. این مواد را روی نانها پهن کنید. در ادامه یک لایه ژامبون و سپس یک لایه پنیر بگذارید. نانها را خیلی محکم رول کنید. رولهای نان را سلفون کشیده و در یخچال بگذارید. بگذارید حدود یک ساعت در یخچال بماند.
۲. قبل از سرو کردن، سلفون را برداشته و آنها را بصورت حلقهای برش بزنید.
منبع: tasteofhome
لقمههای حمص و خیار
شما میدانید که حمص یک غذای گیاهی و خوشمزه است که در عین حال بسیار مقوی نیز هست. بعضیها از حمص به عنوان بغل بشغابی و بعضی هم همراه ساندویچ استفاده میکنند. ما میخواهیم از این غذای عالی همراه با خیار یک فینگرفود مقوی و در عین حال رنگارنگ و زیبا داشته باشیم. اگر مقداری حمص در یخچال اضافه مانده این فینگرفود برای شماست.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. خیار را به صورت حلقهای برشته بزنید و حلقهها را روی سینی بگذارید. با استفاده از یک قاشق کوچک روی هر کدام از برشهای خیار مقدار کمی حمص بگذارید.
۲. روی آنها را با یک نصفه گوجه گیلاسی، تکههای پنیر و جعفری تازه خرد شده تزئین کنید.
۳. قبل از سرو کردن ظرف را در یخچال بگذارید تا سرد شوند.
نکات مهم
منبع: acedarspoon
فیلوی مثلثی با مغز قارچ
شما میدانستید که سمبوسه هم یک فینگرفود است؟ خب بله، چون این غذا هم با دست برداشته میشود. البته ما به جای نان لواش از خمیر لطیف فیلو استفاده میکنیم و به جای سرخ کردن آن را در فر میگذاریم تا برشته شود. اینطوری سالمتر هم هست. دستور پیش روی یک نوع خمیر فیلوی مثلثی با مغز قارچ و سبزیجات است که با کمی اختلاف شبیه به سمبوسه خودمان است. این دستور برای ۳۵ تا ۴۰ عدد کوچک از این فینگرفود است.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. قارچهای خرد شده را در یک ماهیتابه همراه با روغن زیتون سرخ کنید تا پخته شده و آب آنها بخار شود (حدود ۱۰ دقیقه).
۲. قارچها را داخل کاسه بریزید، سپس پیاز، جعفری، اسفناج، سبزیجات معطر خشک و پنیر خامهای را اضافه کنید. در آخر نمک و فلفل را افزوده و خوب مخلوط کنید.
۳. یک ورقه خمیر فیلو را روی یک تخته برش چوبی یا کف یک سینی استیل بزرگ پهن کنید و کل سطح آن را با روغن زیتون برس بکشید. یک لایه دیگر از خمیر را روی آن قرار دهید.
۴. آن را از عرض به ۵ نوار برش بزنید. حدود یک قاشق غذاخوری از مخلوط قارچ را در انتهای هر نوار قرار دهید و بپیچانید تا به شکل یک مثلث درآید. پیچاندن مثلت را ادامه دهید تا کل نوار خمیر تمام شود.
۵. این کار با نوارهای دیگر هم انجام دهید. تا حدی که تمام مواد قارچ و نوارهای خمیر تمام شده و تبدیل به مثلثهای کوچک شوند.
۶. یک سینی فر را با روغن زیتون برس بزنید. سپس تمامی فیلوهای مغزدار را در دمای ۱۸۰ درجه سلسیوس یا ۳۳۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید. فیلوها باید قهوهای و ترد شوند.
نکات مهم
منبع: scrummylane
میگو و سوسیس کبابی
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱. سیخها را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در آب بخیسانید تا از سوختن آنها روی گریل جلوگیری شود.
۲. میگوها را با حوله کاغذی خشک کنید سپس در یک کاسه بزرگ روغن زیتون را با ۱ قاشق غذاخوری ادویه کبابی مخلوط کرده و میگوها را داخل این ترکیب بیندازید. سوسیس را با ضخامتی هم اندازه پهنای میگوها برش بزنید.
۳. میگوها را روی سیخ بزنید بطوری که به شکل منحنی باشند و بین دو بخش منحنی یک برش سوسیس باشد. من روی هر سیخ سه میگو میزنم.
۴. مایونز، باقیمانده ادویه و آب لیمو را در یک کاسه ریخته سپس هم بزنید تا مخلوط شوند. آن را در یخچال نگه دارید (میتوان ۱ تا ۲ روز آن را در یخچال نگه داشت).
۵. گریل را روی حرارت بالا به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید سپس حرارت آن را به حالت متوسط رو به بالا بگذارید. هر دو طرف سیخ را اسپری روغن بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن) سپس به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هر سمت را گریل کنید.
۶. سیخها را با درآورده و هر یک از میگوها را با چنگال زیتون در سس زده و میل کنید. نوش جان!
نکته:
منبع:برترین ها
انتهای پیام/