به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،مجیدفیاضی با بیان اینکه ایرانشهر قطب تولید مرغ گوشتی در سیستان و بلوچستان است اظهار داشت: ظرفیت تولید این واحدهای پرورش مرغ ۶ هزار و ۲۰۰ قطعه در هر دوره است.
وی تصریح کرد: ۱۶ واحد مرغداری صنعتی در بخش بزمان و ۹ واحد در بخش مرکزی ایرانشهر فعال است به طوریکه شرایط آب و هوایی مساعد شهرستان موجب شده در سال چهار تا پنج دوره پرورش مرغ در این واحدها انجام شود.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت:مدت زمان هر دوره پرورش مرغ گوشتی بین ۴۰ تا ۴۵ روز است.
وی با بیان اینکه بیش از ۹۰۰ نفر در مرغداریهای ایرانشهر مشغول به کار هستند افزود: مرغهای تولیدی علاوه بر تامین بازار این شهرستان به سایر نقاط سیستان و بلوچستان نیز عرضه میشود.
فیاضی اظهار داشت:مصرف سالانه ایرانشهر حدود ۶ هزار تن گوشت سفید است.
وی بیان کرد: یک واحد کشتارگاه صنعتی با ظرفیت کشتار ۱۶ هزار قطعه نیز در ایرانشهر فعال است که نقش بسیار مهمی در خرید، کشتار و عرضه مرغهای تولیدی این شهرستان دارد.
انتهای پیام/گ