یک روانشناس گفت: برخی از زوجین در برابر مشکلات با یکدیگر مشاجره می‌کنند و گروهی هم بی‌تفاوتی و سکوت کردن را می‌پذیرند.

رقیه نوری پور لیاولی در گفتگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص علت سکوت همسر اظهار کرد: برای هر زن و شوهری، در زندگی مشترک بار‌ها و بار‌ها این اتفاق می‌افتد که به دلیل تفاوت در طرز تفکر، با هم به تعارض و مشکل برخورد کنند. نحوه برخورد با این مشکلات از طرف هر زوج با زوج دیگر کاملا متفاوت است.

نوری پور بیان کرد: برخی از زوجین در برابر مشکلات با یکدیگر مشاجره می‌کنند، برخی دیگر گفتگو و حل مساله دارند و گروهی هم بی تفاوتی و سکوت کردن را می‌پذیرند، مشاجره کردن اگر به صورت دایمی اتفاق بیافتد منجر به فاصله گرفتن عاطفی زوجین از همدیگر می‌شود همچنین سکوت کردن‌های مداوم، منجر به بی تفاوتی زوج‌ها نسبت به همدیگر می‌شود.

این روانشناس با بیان اینکه هر فردی که ازدواج می‌کند، نیاز‌های عاطفی روانی زندگی قبلی خود را، همراه با خود به زندگی مشترک می‌برد گفت: نیاز‌های عاطفی خانم‌ها عبارتند از نیاز به تحسین شدن، شنیدن کلمات عاطفی، تشکر از همراهی در زندگی و ... و از نیاز‌های مردان نیز، نیاز به قدرت و اقتدار، مسئولیت پذیری، نیاز به خلوت و غار تنهایی و ... است.پ

وی تصریح کرد: از مهمترین نیاز‌هایی که خانم‌ها باید نسبت به همسرشان بشناسند، نیاز به غار تنهایی و خلوت و در واقع سکوت کردن است. برخی اوقات مردان نیاز دارند که تنها باشند و با کسی مخصوصا همسرشان صحبت نکنند، اما اگر خانم‌ها این نیاز عاطفی روانی را نشناسند ممکن است که رابطه خودشان با همسرشان را به چالش و تنش بکشانند.

نوری پور افزود: در این زمان‌ها برای خود سرگرمی و فعالیت‌های لذت بخشی را فراهم کنید تا خودتان هم دچار استرس و دغدغه ذهنی نشوید.


بیشتر بخوانید: حد و مرز صداقت پیش از ازدواج


این روانشناس با تاکید بر اینکه خانم‌ها و آقایان تلاش کنند که نقاط مثبت یکدیگر را شناسایی و تحسین کنند اضافه کرد: زوجین نباید مداوم به فکر بیان نقاط منفی همسرشان باشند نهایتا این کار باعث می‌شود، در ذهن خود، از همسرشان، یک فرد پر از عیب و خالی از خوبی‌ها را بسازند وقتی این تصویر از همسر در ذهن فرد جای بگیرد، ممکن است، به تدریج زوجین علاقه‌ای به صحبت کردن با یکدیگر نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه یکی از بهترین پیشنهاد‌های روانشناسی در حوزه گفت و گوی همسران این است که هم خانم و هم آقا در زمان بحث و مشاجره کمی سکوت کنند افزود: قبل از مشاجره تفاهم در این باره که هنگام بالا گرفتن مشاجره و بحث، بهتر است، اندکی سکوت کنند، راهکار موثری است.

نوری پور در نهایت اضافه کرد: در زمان این سکوت هدایت شده، خانم و آقا هیچ گونه صحبتی را با یکدیگر رد و بدل نمی‌کنند و هر کدام به انجام دادن یک فعالیت می‌پردازند در این حالت میزان خشم طرفین نیز هدایت می‌شود همچنین با این کار، از سکوت کردن در جهت بهبود ارتباط خودمان با همسرمان استفاده کرده ایم.

انتهای پیام/

برچسب ها: خانواده ، روانشناسی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار