به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علی آبادی در گفتگوی ۱۸:۳۰ شبکه خبرمدیرعامل مپنا تصریح کرد: از ناحیه صادرات تجهیزات فنی و مهندسی نیروگاهی بیش از ۳ میلیارد دلار درآمد داشته ایم.
این مقام مسئول اظهار کرد: علاوه بر خودکفایی کامل در طراحی و تولید تجهیزات نیروگاهی، در تولید لوکوموتیو هم که ماشین بسیار پیچیدهای است کاملا به خود اتکایی رسیده ایم و انواع لوکوموتیو مسافری، باری را تولید میکنیم و منصفانه نیست با این ظرفیت داخلی هنوز متمایل به واردات لوکوموتیو باشیم.
وی با اشاره به ظرفیت تولید ماهانه ۴ تا ۵ لوکوموتیو در مپنا گفت: در لوکوموتیو باری ماهانه یک لوکوموتیو تحویل بخش صنعت میشود که به ۳ لوکوموتیو قابل افزایش است.
مدیرعامل مپنا همچنین از توافق برای تولید ۲۰ لکوموتیو برای فولاد مبارکه خبر داد و افزود: تاکنون ۱۵۰ لکومتیو به راه آهن تحویل شده است.
علی آبادی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در پیشرفت کشور گفت: مجموعه فعالیت نظام آموزشی ما در همه رشتهها نسبتا خوب است و شاهد تربیت جوانان دانشمند و با انگیزهای هستیم. چنین نیروی انسانی تربیت یافتهای نیازمند حمایتهای مادی، سیاسی و مدیریتی است تا بتوانیم شاهد چنین اتفاقاتی مثل خودکفایی و خود اتکایی در طراحی و تولید تجهیزات نیروگاهی و تاسیس و راه اندازی انواع نیروگاهها باشیم.
وی همچنین به لزوم فراهم شدن زیرساختهای لازم برای استفاده از خودروهای الکتریکی اشاره کرد و گفت: اگر زیرساخت فراهم نباشد نمیتوانیم از خودروهای الکتریکی استفاده کنیم. در همین راستا در ماه مبارک رمضان نخستین ایستگاه پمپ برق را افتتاح خواهیم کرد که تماما با توان و تجهیزات داخلی ساخته شده و کسانی که خودروی الکتریکی دارند میتوانند خودروی خود را شارژ کنند.
بیشتر بخوانید: یک شرط برای کاهش تعرفههای خودروی هیبریدی/ کدام سری از هیبریدها واقعی هستند؟