به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، شهرام موحدی، مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در ماه مبارک رمضان فعالیت و نظارتهای بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان در مورد تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فراوردههای خام دامی برای صیانت از حقوق شهروندان تشدید میشود.
وی افزود: این گروهها در ایام ماه رمضان با برنامهریزی منظم بازدید از کشتارگاههای دام و طیور و همچنین مراکز تهیه، توزیع وعرضه فراوردههای خام دامی را به عهده دارند.
شهرام موحدی با تاکید بر اینکه طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآوردههای خام دامی تا ۱۷ خرداد ادامه دارد گفت: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان در ماه رمضان پارسال حدود ۲۷ هزارکیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی غیر بهداشتی از چرخه مصرف خارج شد.
انتهای پیام/ی
۵۳ گروه برای نظارت بر فراوردههای دامی