به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،نظری رئیس دادگستری شهرستان اهر در جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان اهر، بر لزوم افزایش گشتهای نیروی انتظامی و نظارت مستمر بر بازار در ماه مبارک رمضان تاکید کرد و گفت: پیشگیری از جرایم و مقابله با اخلالگران در بازار همت جمعی میخواهد و اگر دستگاهها و افراد در این زمینه کمکاری کنند بخششی درکار نخواهد بود.
رئیس دادگستری شهرستان اهر خطاب به دستگاههای دولتی در رابطه با تنظیم بازار در ماه مبارک رمضان گفت: تاکنون بر بازار نظارت شده و تصمیمات لازم نیز اجرایی شده است، ولی باید در ماه رمضان اقلام و کالاهای ضروری به آسانی و به قیمت واقعی در اختیار مردم قرار گیرد.
نظری در ادامه بابیان اینکه معیشت مردم و اقتصاد کشور مورد آماج حملات دشمنان قرار گرفته است، افزود: تنها راه برونرفت از مشکلات اقتصادی و و توطئههای دشمنان؛ حفظ اتحاد و همدلی ملت و دولت است در حالی که تا به حال توانستهایم در برابر توطئهها موفقیت کسب کنیم.
دادستان عمومی و انقلاب اهر نیز از تعیین شعبه ویژه رسیدگی به پدیده روزهخواری در دادسرای شهرستان اهر خبر داد و افزود: بنا داریم تا طبق شیوه هر ساله با قاطعیت، فوریت و جدیت با امر روزهخواری مقابله کنیم.
رحیم عبداللهی افزود: هر گزارشی مبنی بر روزهخواری چه از سوی نیروی انتظامی و چه از سوی شهروندان، با قاطعیت برخورد و با تشکیل پرونده و رسیدگی با فوریت، قرار نهایی صادر و مجازات بدون معطلی اعمال میشود.
دادستان عمومی و انقلاب اهر در ادامه بر لزوم تشدید نظارتها بر بازار و مقابله با گرانفروشی و کم فروشی تاکید کرد و افزود: گروههایی برای کنترل بازار و مقابله با گرانفروشی و کم فروشی در ماه مبارک رمضان تشکیل میشود و با حضور نماینده دادستانی در صورت محرز شدن تخلفات احکام لازم صادر خواهد شد.
عبدالهی با اشاره به اینکه حکم پلمب قضایی برای واحدهای قصابی که قیمت مصوب گوشت قرمز را رعایت نکنند صادر میشود، گفت: هر واحد صنفی و قصابی که تخلفاتاش در کنترل بازار محرز شود در همان روز حکم پلمب آن واحد را صادر میکنیم و دستگاه مربوطه ملزم است تا با نصب دلیل پلمب اقدامات لازم را انجام دهد، زیراکه مردم باید بدانند با متخلفان برخورد قاطع و قانونی صورت میگیرد.
وی اضافه کرد: برخورد با گرانفروشی، کم فروشی و عدم رعایت قیمتهای مصوب در بین اصناف و مردم تاثیر مثتبی دارد و این مهم باعث میشود مردم امیدوار و دلگرم شوند و از طرفی اصناف ملزم به رعایت قوانین شده و آگاه میشوند که در صورت عدم رعایت قوانین و گرانفروشی برخورد انجام میشود.
فرمانده انتظامی شهرستان اهر هم افزود: قانونگذار برای روزهخواری مجازات تعیین کرده و عمل به قوانین جزو وظایف نیروی انتظامی است در این میان اگر فردی در ملاء عام تظاهر به روزهخواری کند جرم مشهود تلقی میشود و با معرفی به دستگاه قضایی مورد برخورد قانونی قرار خواهد گرفت.
سرهنگ یونس منفرد با ذکر اینکه کسی که عذر شرعی برای روزهخواری دارد حق ندارد در ملاء عام روزهخواری کند، گفت: با توجه به اینکه قانونگذار در مواد قانونی تعیین کرده و در قانون آن را جرم تلقی کرده و به نوعی در ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی به صراحت روزهخواری را جرم تلقی میکند و طبق قانون نیروی انتظامی با روزهخواری در ملاء عام برخورد میکند.
وی از اعمال محدودیتهای فعالیتی برای فروشگاههای اغذیه و غذاخوریها از نخستین روز ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: بر اساس دستورالعملهایی که پلیس اماکن اجرایی کرده فروشگاههای اغذیه و غذاخوریها غیر از غذاخوریهایی که با رعایت قوانین مجور فعالیت در ماه رمضان صادر نشده از اذان صبح تا یک ساعت مانده به اذان مغرب همانند سالهای گذشته حق فعالیت ندارند و غذاخوریهایی که مجوز گرفتهاند تنها ملزم به ارائه خدمات به مسافرین خواهند بود.
انتهای پیام/ش