به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،اعتضاد علیزاده رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه گفت : در ایام ماه رمضان و با هدف تامین نان مورد نیاز مردم، ساعت کاری خبازیهای کرمانشاه شامل لواشیهای نیمه اتوماتیک، نانواییهای سنتی، نانواییهای سنگک سنتی و ماشینی و نانواییهای تمام اتوماتیک تغییر خواهد داشت.
وی گفت : ساعت کاری نانواییهای لواش ماشینی نیمه اتوماتیک در نوبت اول از شش و ۳۰ دقیقه تا هشت صبح، در نوبت دوم از ۱۰ و ۳۰ دقیقه تا ۱۲ ظهر و در نوبت سوم از ۱۷ تا ۲۰ بعدازظهر است.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه ساعت کاری نانواییهای سنتی شامل لواش، تافتان و بربری را در نوبت اول از شش و ۳۰ دقیقه تا هشت صبح، نوبت دوم از ۱۰ تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه ظهر و نوبت سوم از ساعت ۱۶ و ۳۰ دقیقه تا ۲۰ و ۳۰ دقیقه اعلام کرد.
علیزاده درباره ساعت کاری نانواییهای سنگک سنتی و ماشینی نیز یادآور شد: ساعت کار این خبازیها در نوبت اول صبح از شش تا هشت صبح، نوبت دوم از ۱۰ تا ۱۳ ظهر و نوبت سوم از ۱۶ تا ۲۱ شب است.
وی ادامه داد: ساعت کاری نانواییهای تمام اتوماتیک نیز در نوبت اول از شش و ۳۰ دقیقه تا هفت و ۳۰ دقیقه صبح، در نوبت دوم از ۱۰ تا ۱۲ ظهر و در نوبت سوم از ۱۷ تا ۱۹ و ۳۰ دقیقه است.
رئیس اتحادیه خبازان کرمانشاه از فعالیت حدود هزار واحد خبازیها در شهر کرمانشاه خبر داد و عنوان کرد: این ساعت کاری برای خبازیها یارانهای و از ابتدا تا پایان ماه رمضان است .
انتهای پیام/د