به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ،سرهنگ علی اکبر حسین پور سرپرست انتظامی طرقبه شاندیز گفت: یکی از شهروندان با مراجعه به
پلیس فتا شهرستان از برداشت اینترنتی ۳۴۰ هزارتومانی طی ۱۸ مرحله از حسابش، اعلام شکایت کرد.
وی تصریح کرد: پس از انجام بررسیهای فنی مشخص شد برداشتها در قالب خرید شارژهای ۲۰ هزارتومانی توسط سه سیم کارت مختلف از حساب وی صورت گرفته که با انجام هماهنگیهای قضایی مالک سیم کارت شناسایی و در بازجوییهای خود عنوان کرد که این سیم کارت مدت ۴ سال است در اختیار پسر ۱۶ ساله اش بوده و از موضوع کاملا بی اطلاع است.
سرپرست انتظامی طرقبه شاندیز گفت: این نوجوان ۱۶ ساله پس از حضور در پلیس فتا در تحقیقات انجام شده پس از اظهارات ضد و نقیض سرانجام اعتراف کرد که با طراحی و انتشار ربات تلگرامی در گروهها و کانالهای اجتماعی به حسابهای بانکی افراد دسترسی و با سرقت اطلاعات بانکی اقدام به خرید شارژ سیم کارت و فروش آن در جمعه بازار مشهد میکرده است.
حسین پور افزود: در خاتمه با اشاره به شناسایی تراکنشهایی به مبلغ ۲۵ میلیون تومان در حساب شخصی این نوجوان و ۱۷ میلیون تومان در حساب بانکی مادرش که به این طریق تحصیل شده بود، گفت: متاسفانه والدین به موضوع بسیار مهم سواد رسانهای توجهی نداشته و صرفا به جهت خوشحال کردن فرزندانشان با خرید گوشیهای هوشمند برای کودکان و نوجوانان خود، مشکلات بسیار گستردهای را برای خود، فرزندان و جامعه ایجاد میکنند .
وی با بیان اینکه با تشکیل پرونده قضایی، متهم جهت سیرمراحل قانونی به دادسرا معرفی شد، ادامه داد: شهروندان از خرید شارژهای سیم کارت از افراد ناشناس خودداری کنند.
انتهای پیام//ف.غ
عدم سواد رسانه ای منشاء مشکلات اجتماعی است