به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علیرضا حسن پور، مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان بیان کرد: با آغاز طرح سلامت رمضان ۲۹ تیم برای بازرسی از بازار تشکیل شد و تاکنون ۱۳۶ مورد بازرسی از واحدهای صنفی این استان صورت گرفته است.
وی ادامه داد: با آغاز این طرح ۱۴ مورد تذکر و اخطار به واحدهای متخلف داده شد که در صورت تکرار تخلف برای آنها نیز پرونده تشکیل میشود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان بیان کرد: اولویت تیمهای مشترک بازرسی در ماه مبارک رمضان بررسی کیفیت و قیمت لبنیات، شیرینی ها، خرما و سبزی است.
حسن پور افزود: همچنین بررسی کیفیت غذاهای مرسوم در این ماه نظیر حلیم، آش و شله زرد مورد توجه تعزیرات حکومتی است.
وی ادامه داد: بازرسیها و نظارت تعزیرات حکومتی با نزدیک شدن به افطار افزایش می یابد و از مردم در خواست میشود تخلفها را گزارش دهند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان عنوان کرد: طبق بررسیهای صورت گرفته تاکنون تخلف مهمی که منجر به ایجاد نگرانی شود رخ نداده و گزارش نشده است.
حسن پور گفت: طرح سلامت رمضان تعزیرات حکومتی همدان از یکم اردیبهشت آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.
انتهای پیام/ب