با توجه به این که در طول روز، در ساعات زیادی عمل خوردن و آشامیدن انجام نمی‌شود دهان ممکن است دچار خشکی شود و تجمع پلاک میکروبی روی سطح دندان‌ها افزایش یابد.

روزه داری و بهداشت دهان ودندانبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بی تردید روزه سبب افزایش سطح سلامتی می‌شود. از جمله مواردی که در این زمینه می‌توان به آن اشاره کرد رعایت صحیح نکات بهداشت دهان و دندان در ایام روزه داری است که اگر به آن توجه شود، هیچ مشکلی از نظر سلامت دهان و دندان در ماه مبارک رمضان پیش نخواهد آمد.

اگر نیاز به درمان‌های دندان پزشکی دارید، قبل از شروع ماه رمضان این درمان‌ها را انجام دهید تا در ایام روزه داری تا حد امکان با درد، عفونت یا سایر مشکلات دهان و دندان مواجه نشوید، زیرا انجام برخی از درمان‌های دندان پزشکی سبب باطل شدن روزه خواهد شد.

به بهداشت دهان و دندان خود در ماه مبارک رمضان توجه بیشتری داشته باشید. حتما هر شب قبل از خواب به مدت حداقل ۳ دقیقه دندان‌ها را به طور کامل مسواک کنید. پس از آن با استفاده از نخ دندان، فضا‌های بین دندانی را کاملا تمیز کنید.

پس از صرف وعده غذایی سحر، عمل مسواک زدن و کشیدن نخ دندان را انجام دهید.

از خوردن برخی مواد غذایی که صرف آن‌ها موجب ایجاد بوی بد دهان می‌شود، مانند سیر و پیاز هنگام سحر خودداری کنید تا بوی ناشی از خوردن آن‌ها سبب ایجاد مشکل برای شما و اطرافیان نشود.

با توجه به این که در طول روز، در ساعات زیادی عمل خوردن و آشامیدن انجام نمی‌شود دهان ممکن است دچار خشکی شود و تجمع پلاک میکروبی روی سطح دندان‌ها افزایش یابد که احتمال پوسیدگی دندان و تجمع جرم دندانی را افزایش می‌دهد لذا برای جلوگیری از ایجاد مشکل، توصیه می‌شود علاوه بر مسواک زدن آخر شب و سحر در طول روز هم شست وشوی دهان انجام شود.

معمولا در برخی افراد، چند ساعت قبل از زمان افطار به علت گرسنگی و استفاده بدن از ذخایر چربی موجود برای تامین کالری مورد نیاز، بوی خاصی از دهان استشمام می‌شود که پس از صرف افطار این بو خود به خود برطرف خواهد شد.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
بهداشت دهان و دندان
۱۴:۲۵ ۱۵ مهر ۱۳۹۸
سلام سایت بسیار زیبا و قشنگی دارین