یعقوب مهندس مدیر کل دامپزشکی استان فارس در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، گفت: در ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی بر مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فرآوردههای خام دامی، توسط ادارههای دامپزشکی شهرستانها تشدید میشود.
وی بیان کرد: ۳۳ اکیپ ثابت و سیار و با تعداد ۶۱ نفر پرسنل در طول مدت شبانه روز، بر تولید و عرضه مواد خام دامی نظارت میکنند.
مهندس اظهار داشت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی از قبیل عرضه گوشت قرمز بدون مهر و یا لیبل دامپزشکی، عرضه گوشت از پیش چرخ شده بدون لیبل و مشخصات، عرضه مرغ قطعهبندی شده بدون هویت، حمل و نقل و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز با خودروهای فاقد سردخانه و عرضه فرآوردههای بستهبندی شده غیرمجاز بدون تاریخ تولید و انقضاء و … مراتب را به شماره تلفن ۱۵۱۲ یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷۹۲ گزارش دهند.
وی اظهار کرد: شهروندان محترم میتوانند الگوی صحیح خرید انواع فرآورده خام دامی را در پرتال اداره کل دامپزشکی استان فارس به آدرس fars.ivo.ir مشاهده کنند.
مدیر کل دامپزشکی فارس تصریح کرد: در راستای ارتقاء سطح بهداشت عمومی و حفظ سلامت شهروندان در ماه رمضان سال گذشته بیش از ۱۳ هزار کیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی غیر بهداشتی از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
انتهای پیام/م