به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، مهرداد جهاندیده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان اظهار ;vn: این تعداد بنگاه اقتصادی با همکاری ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، کارگروه تخصصی اشتغال و کمیسیون کارگری شورای تامین استان شناسایی و با اقدامات صورت گرفته، از ریزش مشاغل آنها جلوگیری شد.
وی با اشاره به اقدامات دیگر اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص صیانت از نیروی کار و کارگران بنگاههای مشکل دار در سال گذشته گفت: سه هزار و ۸۳۳ کارگر بنگاههای مشکل دار در سال گذشته از حمایتهای لازم توسط دستگاههای وظیفه مدار برخوردار شدند که این آمار چهار درصد رشد را نسبت به سال ۹۶ نشان میدهد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه هم اینک ۹۵۲ نفر در سیستان و بلوچستان مقرری بیمه بیکاری دریافت میکنند، افزود: سال گذشته ۵۰ مقرری بگیر از طریق معرفی به واحدهای متقاضی، تسهیلات کارفرمایی، خود اشتغالی و تبصره ۱ ماده ۶ قانون بیمه بیکاری و طرق دیگر اشتغال مجدد یافته اند.
وی گفت: ۱۶۳ مقرری بگیر بیمه بیکاری برای طی مراحل مهارت آموزی به سازمان آموزش فنی و حرفهای و سه مقرری بگیر نیز به نهضت سواد آموزی معرفی شده اند.
جهاندیده از شناسایی ۷۷ بنگاه اقتصادی مشکل دار در سراسر سیستان و بلوچستان در سال گذشته خبر داد و افزود: با تلاش کمیتهها و کارگروههایی که در امر کمک به رونق تولید و گره گشایی مشکلات در این زمینه تصمیم گیری میکنند، امیدواریم تا این بنگاهها در راستای بهبود شرایط اقتصادی استان و کشور و اشتغال جامعه ادامه فعالیت دهند.
وی همچنین یکی از علل پایداری مشاغل در بنگاههای اقتصادی سیستان و بلوچستان را دستور راهبردی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مبنی بر عدم تعطیلی واحدها و بنگاههای اقتصادی توسط بانکهای عامل عنوان کرد.
بنا بر اعلام کریم یاوری مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ اداره کل این وزارتخانه در سیستان و بلوچستان در ارزیابی عملکرد واحدهای اجرایی و سنجش میزان تحقق برنامههای پیش بینی شده در خصوص حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری، موفق به کسب رتبه برتر کشور در سال ۹۷ شده است.
انتهای پیام/ع