به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، اتحادیه اروپا در ادامه بدعهدیهای خود پس از خروج آمریکا از برجام، امروز (پنجشنبه) با صدور بیانیهای هرگونه «ضربالاجل» از سوی ایران درباره برنامه جامع اقدام مشترک را رد کرد.
اتحادیه اروپا در این بیانیه در واکنش به ضربالاجل ۶۰ روزه ایران برای اجرای تعهدات بانکی و نفتی خود اعلام کرده است هیچ اولتیماتومی را از سوی تهران نمیپذیرد و پایبندی ایران به تعهداتش ذیل برجام را بر اساس عملکرد آن در رابطه با این توافق و معاهده منع گسترش تسلیحات هستهای (NPT) ارزیابی میکند.
کشورهای اروپایی در حالیکه از زمان خروج آمریکا از برجام در اردیبهشت سال گذشته به هیچیک از تعهدات و وعدههای خود برای برخوردار نمودن ایران از منافع این توافق عمل نکردهاند، مجددا در این بیانیه در اظهاراتی تکراری تاکید کردهاند که همچنان متعهد به حفظ توافق هستهای ایران و تسهیل تجارت مشروع با این کشور از طریق عملیاتی کردن سامانه اینستکس هستند!
اتحادیه اروپا، انگلیس، فرانسه و آلمان همچنین در این بیانیه از ایران خواستهاند همچون گذشته تعهدات برجامی خود را "به طور کامل" اجرا کرده و از هرگونه اقدامی که باعث تشدید اوضاع شود، اجتناب کند.
افزون بر این، اتحادیه اروپا در بیانیه خود آنجا که به خروج آمریکا از برجام و بازگردان تحریمها علیه ایران اشاره میکند، بار دیگر تنها به یک "ابراز تاسف" بسنده کرده و از کشورهای غیرعضوِ برجام خواسته است مانع از اجرای تعهدات اعضای باقیمانده در برجام نشوند.
بیشتر بخوانید: مخاطب پيام تعليق تعهدات هستهای ايران، کشورهای اروپايی هستند
بیانیه مشترک طرفهای اروپایی برجام یک روز پس از آن صادر میشود که حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان در سالگرد خروج آمریکا از این توافق، در پاسخ به بدعهدی غرب از تعلیق بخشی از تعهدات برجامی ایران خبر داد.
روحانی در سخنرانی خود اظهار داشت: «برجام تصریح میکند که چنانچه برخی از اعضاء توافق را نقض نمایند، بند بیست و شش و بندهای سی و شش این حق را به ما داده است تا این موضوع را در کمیسیون مشترک مطرح نماییم و تعهداتمان را کاهش دهیم. امروز ما از تعهداتمان میکاهیم، ولی از توافق خارج نمیشویم.»
بر این اساس، ایران محدودیتهای مربوط به ذخیرهسازی آب سنگین و اورانیوم غنیشده را رعایت نخواهد کرد. در عین حال، ایران تهدید کرده است که در مرحله بعد (پس از اتمام مهلت ۶۰ روزه اروپا برای اجرای تعهدات بانکی و نفتی خود)، توقف بخشهای دیگری از توافق هستهای را در دستور کار قرار خواهد داد.
انتهای پیام/
یعنی افزایش غنی سازی ،افزایش تولید آب سنگین و...
پس چرا ما ضرر کردیم؟
فرصت سوزی تا کی؟
این حرومی های غربی رو رها کنید.
توکل بر خدا، با خروج از برجام و ان پی تی تو دهن آمریکا و اروپا بزنید. ما پشتتون هستیم.
تو رو خدا نترسید و این درماندگی رو رها کنید
مرگ بر آمریکا،
ما عاشق در هم کوبیدن استکبار غربیم.
الا ان نصرالله قریب.
به عنوان یک مهندس الکترونیک در حال بومی سازی کلی از محصولات هستیم.
مرگ بر آمریکا .
درود بر غیرت ایرانی.
براتون آرزوی موفقیتهای روز افزون دارم. امیدوارم تلاشتون بزودی زود نتیجه بده
به امید ظهور امام عدالت
چین به تنهایی اقتصاد قوی تری داره
مسئولین حالا لابه لای ساخت بمب اتم حواستون به گرونی ها هم باشه خواهشا
کدوم یکی ؟!
اونی که دل رو به
کدخدا داد.ملت رو به فنا داد.
حالا ممکنه بعصی که عاشق و سخن گوی اونور اب هستند .شاید بعهمند .که اونها به دنبال منافع خود و فقط دم از همکاری میزنند که وقت بخرند .به حساب ما
اگر میخواهیم کلاه گشاد اونور اب سرمان نرود .باید واقع بینانه باشیم و خنده و دست دادن اونها را جدی نگیریم .اون خنده واسه گرفتن عکس یادگاری است .به عمل شان تمزکز کنیم
اقای روحانی خیلی وقت پیش باید اینکار را می کردند نه اینکه بگذارند امریکا خریدن اورانیوم را ممنوع کند.
ایران از همکنون بفکر فردایش باشد.و هر کوتاهی شاید دیگر جبران نشود.
حالا که گفتند ضرب العجل 60 روزه رو نمی پذیرند یعنی قصد ندارند به این زودی ها حرکتی به نفع ایران انجام بدن و برای همین باید به دو هفته تقلیل می دادید
الانم بعد از 60 روز حداقل کامل بیاید بیرون نه اینکه دو باره 60 روز اروپایی ها برای دیپلماسی ایرانی که فکر می کنند مجبوره به خواسته هاشون تن بدن پشیزی ارزش قائل نیست اینو چطور بگه و چند بار و چند سال ؟ مردم ایران تحت فشارند و شما مهلت 60 روزه می دید ؟!!! چرا زودتر ندادید این مهلت رو ؟!! نمی شد بعد از خروج آمریکا بدید که الان تکلیف روشن باشه ،
ازاده های جهان که سرشون رو فدای ازادگی کردن، خرد اندیش نبودن؟
مسئولین در این مورد درنگ نکنید!!!!
این آزمون هم بیان نوع انسانیت و نوع بشر دوستی و نوع ارتباط با ملتها و کشورها بود، که در این میان همه دیدند که آمریکا چطور با حیله و عوام فریبی و خود برتری از تعهداتش سرباز زد ، و حالا اروپایی ها در تایید کار آمریکا میخواهند ایران را قانع کند که فقط باید ، تنها تو به تعهداتت عمل کنی و ما ها فقط نظاره میکنیم!!!!
پس اینست معنی پایبند بودن؟ اینست معنی همراهی؟
اینست معنی مذاکره و عمل به آن؟
اینها هنوز خود را به احمق یا کم عقل بودن دچارکرده اند.
بد نیست بدانند که ملت بزرگ ایران با تمدن چند هزارساله خود به همه امور آگاه است ، و این بازی ها را با تجربه بالا پشت سر گذاشته اند و به خوبی میدانند که شماها از حقوق انسانیت بدور بوده و فقط مثل دلقکی در میان کشورها خود را بازیچه دست دولت تروریست پرور آمریکا قرار داده، و همراه با آن خود را ذلیل کرده اید ، هر چند که دولت آمریکا خود مهد دلقکان است و هر روز ذلیلتر و خوار تر از گذشته شده است ، و ما را با دلقکان جز تماشا و خنده کاری نیست.
بدانید که ملت بزرگ ایران هرگز ذلت را قبول نخواهد کرد و ما پیروز میدان خواهیم شد.......
آنهم بزرگ تری که اهل تقوا و ارتباط با خدا و شهداست
حالا وقتشه بیدارشن و واقعیت اتحاد آمریکا و اروپا رو ببینن،برگردین به قبل برجام
قضیه از صبر گذشته، خیلی وقته وارد اهمال و کوتاهی شده. جواب این کوتاهی هارو کی می خواد بده؟ جواب این فشاری که به مردم وارد میشه کی می خواد بده؟
اگر همسایه های خوبی داشتیم از جمله عربستان و ... الان خاورمیانه میتونست ابرقدرت باشه و غرب را در دستان خودمان بگیریم و رفتاری که اونا با ما میکنن الان ما با اونا میکردیم .
72ساعت کفایت میکرد!
وای به حال اروپایی ها و آمریکایی ها از روزی که رهبرمون دستور ساخت بمب اتم بدهد
باید باهاشون محکم حرف زد
و به هیچ عنوان مماشات نکرد
یه بار هم برای اونا باید بزارین ببینید چطور کوتاه میان ....
اگه محکم وایسین و شروع به غنی سازی کنیم ،اگه یه پلتفرم اتوموبیل رو که داریم و بعضیه نمیزارن اجرا بشه اجرا کنیم ،اگه یه کم نظارت هارو جدی اجرا کنیم ،بعد مببینیم که تونستیم ....
اول اینکه دوباره خوانی برجام برای طرفین مقابل (شاید چیزی رو که امضاء کردند یادشون رفته :) )
دوم زمان بندی برجام که در خود برجام زمان بندی اصلی ترین نکته در فرآیند عملیاتی شدن هر مرحله هست.
سوم پایبندی به قوانین و مذاکرات بین المللی که این کشورها پای اون رو امضاء کردند و اینکه اگر قرار نیست کسی به تعهدات بین المللی که امضاء کرده اعتنا و توجه و رعایت نکنه پس هرگونه معاهده بین المللی از درجه اعتبار ساقط و غیر قابل اطمینان است. پس در این نتیجه با یک جامعه بی ثبات در جهان مواجه هستیم که تمامی قراردادهای شرکتی و بین کشوری را شامل می شود و بسیاری از کشورها قطعا از این جریان متضرر می شوند. در این زمینه یادآوری تمامی قعطنامه های شورای امنیت سازمان ملل رو هم متذکر بشند.
چهارم اگر کسی قرار نیست به هیچ قرارداد و تعهد بین المللی و بر اساس قواعد و قوانین بین المللی اطمینان اعتماد و اعتنا کند و هیچگونه رفتار کتبی عملی داشته باشد پس شورای امنیت سازمان ملل که این چند تا کشور اروپایی و آمریکا ساکن اون هستند از درجه اعتبار بین المللی ساقط است و باید از این پس فقط بر اساس رای کلیه اعضای سازمان ملل تصمیم گرفته شود نه بر اساس داشتن بمب های هسته ای در کشورهای عضو که با آن فقط تهدید کنند دیگران حق داشتن را ندارند بهتر است این مورد به رای کلیه کشورها در سازمان ملل برای رعایت برابری و عدالت گذاشته شود.
ضمنا حالا که اونها فهمشون بر اساس بمب هسته ای هست ما هم بسازیم (ببینیم چرا کره شمالی هند پاکستان به راحتی مورد تهدید واقع نمی شوند) لطفا بفرمایند رئیس جمهور چگونه آنها را تهدید به برخورد جدی کرده است.
یا علی مدد
خواهشنتنگههرمزبستهشودسپاه