به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجاییکه گلوکز بدن از غذاهایی که حاوی کربوهیدرات هستند تامین میشود، ممکن است این سؤال پیش بیاید که آیا افراد دیابتی برنج بخورند یا نه؟
افراد مبتلا به دیابت لازم نیست که از همهی کربوهیدراتها اجتناب کنند، اما باید درباره نوع و مقدار کربوهیدرات مصرفی خود دقت کنند.
بیشتربخوانید: آیا بیماران دیابتی میتوانند روزه بگیرند؟
برنج انواع مختلفی دارد، بعضی از آنها ممکن است بهتر و سالمتر از سایر انواع برنج باشند. برنج میزان کربوهیدرات بالایی دارد، اما برخی از انواع آن، مانند برنج قهوه ای، یک دانه کامل هستند، افراد مبتلا به دیابت باید حداقل نیمی از کربوهیدرات روزانهی خود را از دانههای کامل دریافت کنند.
دانههای کامل حاوی کربوهیدراتهای پیچیدهای هستند که مدت زمان بیشتری در بدن باقی میمانند وهمین مورد باعث کاهش خطر ابتلا به قند میشود.
یکی دیگر از موارد مهم در انتخاب نوع برنج، تعداد کربوهیدراتهای موجود در آن است. برنج قهوهای یک منبع خوب از کربوهیدرات و فیبر پیچیده است، اما انواع دیگر برنج برای افراد دیابتی چندان مفید نیستند.
یک سوم فنجان برنج قهوهای معمولی، پخته شده حاوی حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات و کمی بیش از ۱ گرم فیبر دارد. برنج سفید دارای همان مقدار کربوهیدرات است، اما حاوی فیبر کمتر و مواد مغذی کمتری است.
برنج میتواند بخشی از یک رژیم سالم برای افراد مبتلا به دیابت باشد تا زمانی که به اندازه مناسب مصرف شود.
منبع: شفقنا
انتهای پیام/