به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،عباس سیوندی پور رئیس دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته گفت: تاسیس رشته مهندسی زلزله در سال ۹۴ با تائید هیات امنا در دستور کار دانشگاه قرار گرفت ودر سال ۹۷ کادر هیات علمی این رشته تکمیل گردید.
وی افزود: مجوز قطعی این رشته از سوی شورای گسترش وزارت علوم تحقیقات و فناوری رشته مهندسی زلزله در سال ۹۸ صادر گردید.
سیوندی گفت:با توجه به شرایط لرزه خیزی استان که به عنوان یکی از استانهای پر مخاطره کشور در بحث زلزله مطرح است، تاسیس رشته مهندسی زلزله گام بسیار مهمی در راستای کاهش خطرات لرزهای خواهد بود و دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته به عنوان اولین دانشگاه دولتی در جنوب شرق کشور و دومین دانشگاه در جنوب کشور است که گرایش مهندسی زلزله را تاسیس کرده است.
وی تصریح کرد: در برنامه دانشگاه پیش بینی شده است که از مهرماه سال ۹۸ دانشجویان این گرایش در دانشگاه مشغول به تحصیل شوند.
رئیس دانشکده مهندسی عمران و نقشه برداری دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته عنوان کرد:از وظایف مهندسین زلزله میتوان به تحلیل، طراحی سازههای خاص و شریانهای حیاتی و بهسازی لرزهای سازهها و افزایش پایداری و تاب آوری سازههای آسیب پذیر اشاره کرد.
وی حضور فارغ التحصیلان مهندسی زلزله در صنعت ساخت و ساز، تاثیر بسزایی در افزایش قابلیت اطمینان لرزهای ساختمانها و سازهها برشمرد وافزود: امید است تا با توجه به هیات علمیهای جوان و نخبه جذب شده در حوزه مهندسی زلزله توسط دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته، در آینده نزدیک این دانشگاه به قطب مهندسی زلزله جنوب کشور تبدیل گردیده و بتواند، در سطح منطقهای و بین المللی نیز فعالیت موثری نماید.
انتهای پیام/ی